Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow ORV: vasárnap már két sikerünk volt a szombati egy után
ORV: vasárnap már két sikerünk volt a szombati egy után Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 17.
Image
Az Olimpiai Reménységek Versenyén vasárnap is bunyóztak a mieink, nemcsak szombaton - Egerben. Salánki László, a serdülőválogatott egyik edzőjeként a helyszínen szerezhetett tapasztalatokat a három DVSC-sről (meg a többi magyar tehetségről is természetesen). Összességében jó teljesítettek a mieink a szlovák és cseh ellenfelekkel szemben. (A fotón Salánki Laci - térdelve zöld pólóban -, valamint középen guggolva - ő a legkisebb - Vogler Helen is látható. Balogh Laci Helen bal kezétől hárommal arrébb a kamerába néz, míg Lakatos Kevin az álló sorban balról a hatodik.)

Mint edzőnk elmondta, a szombati gyengébb produkciója után Balogh László másnapra magára talált, és szép győzelmet aratott a cseh fiú ellen. Lakatos Kevin ugyanakkor ismét jól bokszolt, szintén cseh riválist küldött idő előtt az öltözőbe (TKO-val nyert a második menetben). Vogler Helen ugyanazzal a szlovák lánnyal öklözött, mint előző nap, és ismét kikapott, de újra csak egy jó mérkőzésen. Ráadásul Helen szerint az első napi hibáit, azt, hogy néha túlságosan hevesen akart támadni, részben sikerült kiküszöbölnie, ám míg ő talán erősebb volt, a riválisa valamivel technikásabb bunyót mutatott be, így maradt alul ismét - ám sokat tanulhatott ő is ebből a két találkozóból.

Hamarosan nemzetközi versenyek és egyéb válogatott összetartások zajlanak majd, amelyeken több DVSC-s bunyós érdekelt. Ezekről az eseményekről és bunyósokról is szólnak a hírek majd!

Hajrá, DVSC!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites