Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Ifi Eb: Bernáth Attila nyerte az ezüstfiúk csatáját (FRISSÍTVE!!!)
Ifi Eb: Bernáth Attila nyerte az ezüstfiúk csatáját (FRISSÍTVE!!!) Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 20.
Image
Nagy sikerrel
kezdte el az ifjúsági Európa-bajnokságot Bernáth Attila, a DVSC bunyósa, aki Olaszországban a legjobb 16 között a tavalyi junior Eb-ezüstérmes grúz fiút múlta felül egyhangú pontozással (Attila pedig az ifi Eb-n szerzett egy éve ezüstérmet). A nyitány nagyon ütősre sikeredett, két nap múlva, vasárnap lengyel vagy román bokszoló ellen folytathatja a hajdúhadházi sportoló (KÖZBEN ELDŐLT, LENGYEL LESZ AZ ELLENFÉL). Akkor már a legjobb 8 között megy a harc, vagyis aki nyer, a 4 közé jut, tehát már érmes.

Salánki László edző látta a mérkőzést, amely a várakozásokkal szemben nem a ma 18.00 órai programban volt benne, hanem már a 15.00 óraiban, így hamarabb végzett Attila. Szóval trénere az online felvétel alapján azt mondta, hogy nagyon ügyes ellenfelet tudott legyőzni Bernáth, elsősorban a menetek utolsó percének megnyomásával, amikor egyértelművé tette, hogy jobb ma a grúznál. A sikere megérdemelt, de a szakember úgy véli, hogy a folytatásban többet kell majd ütnie és magasabban védekeznie. Hiszen lesznek még nagyon erős ellenfelek, nem szabad mindig a menetek hajrájára hagyni a döntést.

Ifi Eb 2018, 49 kg, nyolcaddöntő
2018. ápr. 20. Roseto degli Abruzzi

Bernáth Attila (HUN) - Luka Kublashvili (grúz) 5-0

Következik (a legjobb 8 között): a Costel Ruta (román) - Pawel Brach (lengyel) párharc győztese (VAGYIS A LENGYEL FIÚ), vasárnap (ápr. 22.).

Szép volt, Attila!

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites