Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Szétserdüljük magunkat hamarosan!
Szétserdüljük magunkat hamarosan! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 04.
Image
Salánki
László, a DVSC - és a magyar serdülő-válogatott - edzője kapkodhatja a fejét az elkövetkező napokban, hetekben, mivel lesz feladata bőven. Az edzőtábor után a legjobb honi serdülő bunyósok egyik része Szlovákiába, másik része Szerbiába tart. Laci Szlovákiában segíti a munkájukat. A DVSC-ből 5 fiú és 2 lány is az utazókeretben van, a szerbiai csapat már ma elindult, a szlovákiai szombaton startol Tatáról. Aztán jöhet majd május 21-30. között a bulgáriai Albenában a serdülő Európa-bajnokság - hivatalos kerethirdetés később, ám vannak esélyes öklözőink a kontinensviadalra!

Mint trénerünk elmondta, Balogh László, Rézműves Norbert, illetve Csete Bettina holnaptól Szlovákiában edz és vesz részt egy nemzetközi tornán. Eközben mától Szerbiában ugyancsak egy nemzetközi viadalon érdekelt Lakatos Kevin, Bernáth Imre és Balogh Krisztián, míg a lányaink közül Vogler Helen fog DVSC-sként ügyeskedni a délvidéken.

Ha hazajöttek, Salánki Laci május 10-én már megy vissza az érdekeltekkel ismét a válogatott edzőtáborába, ahol kiderül kik képviselhetik Magyarországot majd Bulgáriában, a serdülő Eb-n.

Úgy volt, hogy a felnőttek között szintén Eb-re (Szófia, Bulgária - június 4-13.) készülő Nagy Tímea is megy Szlovákiába, hogy a felkészülési mérkőzései számát és a tapasztalatát tovább növelje, ám sajnos nem akadt bunyós a súlyában, így ő most ebből kimarad.

Jó utat és bunyót, skacok!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites