Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nemzetközi tornákon szereztek győzelmeket serdülőink
Nemzetközi tornákon szereztek győzelmeket serdülőink Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 06.
Image
A DVSC serdülő bokszolói közül 3-an Szlovákiában, 4-en Szerbiában szerepeltek a hétvégén. A mérleg kiváló, hiszen két vereség és egy ízben a meccs elmaradása mellett csak sikereket értek el fiataljaink. Salánki László tréner adta-vette az infókat :) /A fotón a remek hétvégét záró Rézműves Norbi látható./
SL:
- A "szlovák csapatból" Balogh Laci ugyanazzal bunyózott, akivel az Olimpiai Reménységek Versenyén. Akkor az utolsó menettel elment a meccs, most simán megvolt, de hát Szlovákiában nem kaptuk meg. Igazából nem nagyon érdekel, nem érheti szó a ház elejét, ez a mienk volt. Látom rajta a fejlődést. Rézműves Norbiról azt hittem, hogy a nemzetközi mezőnyben kicsit megilletődik majd, de nem. Nagyon szépen bokszolt, tegnap is, ma is TKO-s győzelmet aratott. Csete Bettina nem kapott sajnos ellenfelet. A "szerbiai csapatunk" Bernáth Imre TKO-s sikerét tudja felmutatni, valamint Lakatos Kevin és Balogh Krisztián is győzött a maga meccsén, viszont Vogler Helen kikapott. Róluk ennyit tudok mondani, mert velük nem én voltam (Laci a szlovákiai tornán segítette a válogatott munkáját edzőként - a szerk.).

A szakember hozzátette még, hogy: "Jó hétvége volt, azt hiszem bizakodva indulhatunk neki a serdülő Európa-bajnokságnak. Hivatalos keret még nincs, de én már sejdítem, hogy kik kerülnek be. Ám május 10-ig ez nem hivatalos, így várjunk még a nevekkel".

A serdülő Eb Bulgáriában lesz, május 21-30. között.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites