Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Magyar rekord és bajnoki cím Szabó Sándortól
Magyar rekord és bajnoki cím Szabó Sándortól Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 15.
Image
Image
A Magyar Professzionális Erőemelő Liga füzesgyarmati fekvenyomó versenyén (magyar bajnokság) 168,5 kg-mal új magyar rekordot ért el Szabó Sándor, a DVSC bokszklub elnöke a masters 2 kategóriában. Ezzel természetesen az aranyérmet is bezsebelte az 50-59 évesek között. Szabó Ildikó, klubmenedzserünk (masters) 70 kg-os teljesítménnyel 1. helyen végzett szintén. Gratulálunk, Ildi, Sanyi!

(TOVÁBBI FOTÓK IDE kattintva érhetők el!)A nyílt versenyen - bár magyar bajnokság volt - nemcsak magyarok, de külföldiek is részt vehettek, emelve a rendezvény rangját, színvonalát. 

A fotók a helyszínen készültek, Sanyi és Ildi a dobogó tetején, illetve a rekorddöntés utáni kézfelemelés, valamint pár gyakorlat (bátyja segítette a húgát közben).

Egy kis érdekesség: Szabó Sanyi (aki tavaly világbajnokságot, világkupát is nyert) idén a nemzetközi mezőnyben hamarosan átlép majd a következő kategóriába, hiszen ott 5 évente van váltás, és 55 esztendős lesz ősszel. A magyar masters kategóriák azonban 10 évente emelkednek, így itthon továbbra is masters 2-ben indul még egy ideig.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites