Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nagy Angi: "Önbizalmat nyertem Oroszországban"
Nagy Angi: "Önbizalmat nyertem Oroszországban" Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 19.
Image
A 10. Korotkov emléktornán mérkőzést nyert, majd vesztett Nagy Angéla a DVSC bunyósa (Oroszország, Habarovszk). A felnőttek mezőnyét még leginkább csak tapasztaló fiatal elmesélte milyen volt a távoli versenyen bokszolni. Azt azért említsük meg, hogy a 2016-os olimpia ezüstérmese (és Ázsia bajnoka) ellen is helytállt, sőt, menetet nyert!!! Erre lehet építeni.

1. Milyen volt a kínai elleni második meccs számodra?
2. Az előző, a türkmén csaj elleni hogy zajlott szerinted?
3. Egészében véve milyen tapasztalatokkal jössz haza Oroszországból?
 
NAGY ANGÉLA

- A türkmén elleni meccsen kicsit be voltam feszülve, minden ütést meghúztam, de a végére sikerült fellazulnom. Minden menetben én irányítottam, s majdnem minden ütés talált. Simán nyertem. Pénteken a kínaival szemben az első menetben bealudtam picit, ugyanakkor jól kezdett az ellenfelem. Viszont menetről menetre jobb lettem szerintem. Egészében véve meg voltam a teljesítményemmel elégedve, nem panaszkodom. Van még mit tanulni és persze kell is. Szereztem egy kis önbizalmat a nyert meccsel, így ez pozitív számomra. Örülök, hogy részt vehettem ezen a tornán.

A MÖSZ facebook oldalán a következő értékelést találjuk: "egy rendkívül kemény és tapasztalt kínai ellenfél jutott Anginak, Yin Junhua személyében. Az ázsiai rivális 2016-ban, Rióban az olimpián ezüstérmet szerzett, két évvel korábban pedig megnyerte az Ázsia Játékokat. Angéla parázs meccset vívott, a második menet meg is volt, de végül nagy harcban alulmaradt".

Tanulni mindig kell, ügyes vagy, Angi!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites