Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bulgária: vajon nekünk is Aranypart lesz?
Bulgária: vajon nekünk is Aranypart lesz? Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 20.
Image
Május 21-30.
között a bulgáriai Albenában a serdülő Európa-bajnokságon dolgozik Salánki László, a DVSC és a magyar válogatott edzője, ám nem egyedül képvisel minket, hiszen 5 fiatal bunyós is szerepel klubunkból a kontinens legjobb 13-14 éveseinek ringrandevúján.

A magyar küldöttség DVSC-s része: Balogh László 40 kg, Balogh Krisztián 50 kg, Lakatos Kevin 56 kg, Vogler Helen 42 kg, Csete Beatrix 70 kg,

/MÁS: a szombati pofonparti képei hamarosan - az összes - látható lesz itt a DVSC oldalon és a facebookon!!!/

Mint trénerünk elmondta, két további bunyós is ott lehetett volna a mieink közül, de (idézzük) "Rézműves Norbinál fegyelmezetlenségi okok, míg Bernáth Iminél az vezetett oda, hogy sajnos távol maradnak a versenytől, hogy ő pedig nem tudta hozni a súlyát".

Kár értük, mivel két ügyes bunyósról van szó, de reméljük legközelebb sikerül nekik is!

A hétfői érkezést követően a sorsolás és a bemérések másnap zajlanak (22-én), majd ezen a napon már mérkőzéseket is rendeznek. A selejtezők 26-ig tartanak, utána egy nap szünet, majd 28-án az elődöntőket, 29-én a döntőket tapsolhatja végig a nagyérdemű. Titkos vágyunk (illetve most már nem is az :D), hogy akár a mieink között is lehet olyan fiatal, aki az aranycsaták során még talpon áll!

A hely, ahová utaztak a mieink Várnától pár kilométerre található, a bolgár Aranyparton - a Fekete-tenger kiemelt üdülőterületén, vagyis gyaníthatóan a környezettel nem lesz gondja a csapatnak.

Mindent bele, lányok-fiúk!

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites