Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Serdülő Eb: ma Balogh Krisztiánért szoríthatunk
Serdülő Eb: ma Balogh Krisztiánért szoríthatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 22.
Image
A sorsolást megtartották Albenában, így kiderült, hogy a DVSC-sek közül Balogh Krisztián már ma, kedden szorítóba lép a serdülő Európa-bajnokságon. Salánki László tréner a helyszínen van, tőle tudjuk az infókat. Ezek szerint Krisztián az ír James Francis Donovannel néz szembe a 16 között. Ha nyer, egy bolgár-fehérorosz párharc nyertesét kapja majd a 8 között. Ám addig el is kell jutni! Mindent bele! VIDEÓ AZ "A" RINGRŐL IDE kattintva! Ma 16.00 órától kezdődnek a meccsek, Krisztián a 9. párban lép színre.

Ami a többieket illeti, Vogler Helennek még nem tudjuk a sorsolását, de nem ma bunyózik. Csete Beatrix sem, de ő már érmes - ezt viszont tudjuk. Lakatos Kevin a 16 között (szintén nem ma) a szlovák Horváth Romannal csap majd össze (itt a győztes ukrán vagy örmény ellenfelet kap ezután), míg Balogh László ellenfele (ő sem ma bunyózik) az angol Caleb Price lesz. Utána meg, ha továbbjut, a szlovák erőnyerő, Samuel Zupko jöhet.

Emlékeztető: a magyar küldöttség DVSC-s része: Balogh László 40 kg, Balogh Krisztián 50 kg, Lakatos Kevin 56 kg, Vogler Helen 42 kg, Csete Beatrix 70 kg,


Sok sikert, lányok-fiúk, s a teljes magyar csapatnak, hajrá!

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites