Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Serdülő Eb: Balogh Laci kibokszolta magát, de megállt a bronzéremnél
Serdülő Eb: Balogh Laci kibokszolta magát, de megállt a bronzéremnél Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 28.
Image
A hétfő kora délutáni programban lépett szorítóba Albenában a DVSC 40 kg-os öklözője, Balogh László. A serdülők kontinensbajnokságán a döntőbe kerülés volt a tét számára. Ám a kék sarokban az ír fiú (Michael Faulkner) valamivel meggyőzőbb volt a pontozók számára - igaz,. nagyon megszenvedett a mi fiunkkal. (A fotón a magyar csapat, kék pólóban Laci.)

BALOGH L.:
- Technikás, bal kezes srác volt. Nagyon ügyes. Hát, nem is tudom mit mondjak még... Az biztos, hogy tanultam belőle, és nem adom fel, még jobban fogom nyomni az edzéseket!

SALÁNKI L.:
- Laci jól kezdte a meccset, szoros volt a csata, nem tudnám megmondani kié volt az első menet. Utána azonban a második fele és a harmadik egészen az íré volt - ha szorosan is. Laci mindent megpróbált, kibokszolta magát, nem lehet azt mondani, hogy ne tette volna ki a ringbe azt, ami benne volt ezen a napon. Ellenfele akarata azonban picivel jobban érvényesült. Nagy meccs volt, maradjunk annyiban!

Így a már korábban érmet szerző Csete Bettina mellett a két szép sikerrel és egy vállalható, nagyon kemény csatában elszenvedett vereséggel a névjegyét letevő Balogh László is dobogóra állhat a 2018-as serdülő Európa-bajnokságon.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites