Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nagy Timi: trauma, hiszti, kikapcsolódás, felkészülés... világbajnokság
Nagy Timi: trauma, hiszti, kikapcsolódás, felkészülés... világbajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 14.
Image
A bulgáriai Európa-bajnokságon a magyar lányoknak nem termett sok babér. A két DVSC-s bunyós, Nagy Angéla (57 kg) és Nagy Tímea (75 kg) is búcsúzott a küzdelmektől elég hamar. Más kérdés, hogy milyen körülmények között... Angiról is lesz egy anyagunk, most lássuk, Timi miként tekint vissza és milyen tervei vannak a közeljövőben!


1. Nyilván nem erre számítottál, és igazságtalannak érzed a Eb-meccsedet. Mivel kapcsolódsz ki most, párat aludva  az eseményre?

NAGY TIMI: - Még mindig nem tudok úgymond magamhoz térni... Főleg, hogy utólag megtudtam, a sima első menetemet sem kaptam meg... Amelyik a legsimabb volt... A szervezők odajöttek, sőt, még az ellenfelem is, hogy jobb voltam...

A döntőbe vártam magam... Az ukrán ott is volt... Amúgy hónapokkal ezelőtt lefoglaltunk egy nyaralást, amit az Eb miatt tolni kellett, ám szombattól ott próbálok felejteni.

2. Utána mi lesz a nyári menetrend a számodra?

NAGY TIMI: - Sokszor sikerült már ismét nekirugaszkodni... Gondolom miután kihisztiztem magan újra ez lesz a menetrend...

3. A vb más kávéház lesz. Mikortól mondhatjuk, hogy már egyértelműen arra készülsz teljes erővel?

NAGY TIMI: -  Júliustól arra készülök. Hogy melyik súlycsoportban, azt majd a vezetőség eldönti.


EMLÉKEZTETŐ:

- Nagy Timi ellenfele, az ukrán Borutsa, miután 4-1-re kihozták őt a DVSC bunyósa ellen, később legyőzte a 4 között a wales-i Price-t is (3-2-re), míg végül a fináléban a legnagyobb név Fontijn (holland) már elpáholta őt 5-0-ra. Vagyis Timi a későbbi Európa-bajnoki ezüstérmestől kapott ki (ha kikapott) a negyeddöntőben, ám ez nem vigasztalja őt, főleg úgy, hogy láthatjuk, ő is simán ott lehetett volna a döntőben ennyi erővel. Fontijn már nehéz feladat lett volna, ám az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, valamint immár kétszeres Európa-bajnok holland hölgy sem verhetetlen.

Akkor most ezerrel pihenés, aztán júliusban ismét a kemény melóé lesz a főszerep.

Hajrá, Nagy Timi!

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites