Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Balogh Lacika az Eb-bronz után már a serdülő magyarra készül
Balogh Lacika az Eb-bronz után már a serdülő magyarra készül Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 26.
Image
Image
Nemrég a magyar küldöttség egyik kisügyese volt a serdülő Európa-bajnokságon Balogh László, a DVSC fiatal tehetsége (edzője Salánki László), aki egy kis pihenő után a jövő héttől újra csatasorba áll, hogy megvédje serdülő magyar bajnoki címét ősszel. Az ifjú titánnal beszélgettünk, aki a kontinenstornán a dobogó harmadik fokára állhatott fel - remek versenyzés után. (A bal oldali fotón Laci a tavalyi serdülő ob dobogójának a tetején, a jobb oldali fotón pedig az idei Eb bronzérmeseként látható.)

1. A serdülő Eb-n az angol Price, majd a szlovák Zupko volt akit legyőztél. Végül az ír Faulkner megállított téged. Melyik meccs volt a legjobb szerinted?
2. Hogy érezted magad az Eb-n, mi tetszett és mi nem (kaja, szállás, meccsek, hangulat, stb...)?
3. A nyár hogy telik azóta neked, illetve mikortól dolgozol ismét?


BALOGH LÁSZLÓ:
- Hát szerintem az a meccs volt a legjobb, amikor a szlovák Samuel Zupkóval bokszoltam. Nagyon jól éreztem magam az Eb-n, nagyon tetszett a tengerpart, a kaja is jó volt, a szálló is elment, a hangulat pedig, hu, az is nagyon jó volt! Utána 3 hét pihenőt kaptunk. A folytatás hamarosan jön, mert július 3-án kell menni edzésre,  aztán folytatjuk tovább a munkát Laci bával... és készülünk a serdülő magyar bajnokságra !

Tegyük hozzá, a szlovák elleni meccs tényleg nagy volt, Lacika ráadásul olyat gyűrt le akkor, akitől korábban kikapott egy másik versenyen - ez talán a legnagyobb, amikor magunkat is legyőzzük, illetve túllépünk a saját árnyékunkon. Csak így tovább, Lackó!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites