Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Békessy-díj, jegygyűrű, nyaralás - Nagy Timi
Békessy-díj, jegygyűrű, nyaralás - Nagy Timi Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 28.
Image
Image
Nagy Timivel
beszélgettünk a sok eddigi 2018-as munka után, illetve a júliustól beinduló további edzések, meccsek előtt - készülve a női világbajnokságra... A bibionei napsütésből és az olasz tengerpartról az önfeledt családi nyaralás, na meg egy lánykérés is emlék marad a DVSC ökölvívója számára! :)


NAGY TIMI: - Jó volt a pihenés Olaszországban, főleg, hogy ezalatt le tudtam zárni a csalódásokat is...(nyilván például a nemrég véget ért Eb-re célzott, ahol bizony nem alakultak számunkra jól a dolgok - s talán nem csupán lányaink hibájából... - a szerk.). "Babó" is nagyon élvezte a nyaralást, meg persze mi is Lacival.

- Derült égből jegygyűrű vagy a "meteorológiai" előrejelzésekből sejtetted? 

NAGY TIMI: - Ez bizony a derült égből jött! Később még rokonlátogatáson veszünk egyébként részt, de hamarosan ismét már a munkáé lesz a főszerep. 

Miután hazatértek, június 28-án, csütörtökön a debreceni Városházán Dr. Papp László polgármester ünnepélyes keretek között átadta azt a díszoklevelet, amely tanúsítja, hogy Nagy Tímea ismét (immár sorozatban harmadjára) elnyerte a Békessy Béla Sportösztöndíjat, amely egy évre szól. 

Gratulálunk, Timi!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites