Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Szorgalmasak és élvezik a bokszot
Szorgalmasak és élvezik a bokszot Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 02.
Image
Image
A nyár eleji serdülő Európa-bajnokságon két lánykánk közül Csete Bettina (70 kg) a dobogóra állhatott, míg Vogler Helennek (42 kg) ez nem sikerült, ám mindkettejüknek maradandó emlékei maradtak - és már nagyon várják a júliusi újrakezdését a tréningeknek. Velük beszélgettünk. A facebookon is (további képekkel) KATT IDE!

CSETE BETTITŐL azt kérdeztük, milyen tapasztalatokkal tért haza az Eb-ről (Bulgáriából), mi volt a legemlékezetesebb pillanata, emellett a nyári programja hogy alakul?

- Többet kell edzenem, ez az egyik tapasztalat, attól, hogy kikaptam az elődöntőben, még nem állok meg, megyek tovább, jövőre jobb lesz. Az egyik nagy emlék, hogy az edzőm (Salánki László - a szerk.) végig velem volt, illetve a remek tréningekre is szívesen emlékszem vissza. Valamint a csapat hangulata kiváló volt, szerintem mi szurkoltunk a leghangosabban a mieink meccsein. A nyári edzések során mindent megteszek, hogy később a magyar bajnokságot megnyerjem, ezért sokat fogyasztanom is kell majd. Július 3-tól le kell adnom 8-10 kg-t akár!

VOGLER HELENT az olasz ellenféllel vívott meccséről kérdeztük, meg arról, hogy miként élte meg, hogy ilyen fiatalon Eb-n járhatott. Emellett tőle is megtudakoltuk a legkellemesebb emlékeit és a nyári programját.

- Úgy éreztem belülről, hogy megverhettem volna az olasz lányt, ha nem megyek bele a hosszú egyenes ütéseibe, hanem kihajlásokkal elkerülöm azokat. Nagyon jó érzés volt ott lenni az Eb-n, nem hittem korábban, hogy ide eljutok, s mégis. Legközelebb megpróbálom újra. A legszebb emlékem az, amikor Liával (Jónás Kornélia lesz ő - a szerk.) beleszaladtunk a Fekete-tengerbe, meg maga a hatalmas vízfelület, a gyönyörű táj... Persze az edzések is jók voltak! Júliustól úgy szeretnék edzeni, hogy egész héten megyek folyamatosan, és készülök a magyar bajnokságra.

Érjétek el amit szeretnétek, lányok! Hajrá, Betti és Helen, hajrá, DVSC!

 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites