Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bernáth Laci megcélozta az ifi vb-t
Bernáth Laci megcélozta az ifi vb-t Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 17.
Image
Bernáth Laci
, aki a minap Szerbiában fura vereséggel búcsúzott az "Aranykesztyű" nemzetközi ifjúsági viadaltól, pár dolgot még elmesélt nekünk a meccse kapcsán.

Mint elmondta az első menetben amit elképzelt, illetve az edzőkkel elterveztek, azt megvalósította ("toronymagasan vittem az első menetet" - mondta Laci). A másodikban hasonló módon kezdett, majd kapott egy mélyütést, amit ki kellett pihennie. Ez nagyjából sikerült is, de később ellenfele "STOP!" jelzés után ütött kombinációt (?!). Ezért rászámoltak Lacira, de a románt megintették... Ezt követte egy nagy adok-kapok, amibe saját bevallása szerint a bunyósunk is belement, ám ismét megszámolták őt, amit értetlenül fogadott ő is, a szakmai stáb is, hogy miért történt. Leléptetéssel lett vége - holott egy nyerhető mérkőzés zajlott.

Lackó hozzátette még, hogy elég "vicces" volt, mert utólag látta, még a szerinte egyértelmű első menetet is elvették amúgy tőle.

Na, de előrenéz a DVSC bunyósa, hiszen Bernáth Attila mellett Bernáth László is képben van a közelgő budapesti ifi világbajnokság kapcsán a magyar válogatottnál. Mint írta Laci: "még nem biztos a kerettagságom, de tenni fogok róla, hogy odaérjek!"

(A fotón a két Bernáth látható, balra Laci, jobbra Attila.)

Hajrá, magyar és DVSC, boksz!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites