Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Ostrom Kupa: ukránok ellen bunyóztak a mieink
Ostrom Kupa: ukránok ellen bunyóztak a mieink Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 04.
Image
Bernáth Attila
nyert, Nagy Tímea veszített Kőszegen az Ostrom Kupán, pénteken. Attila fokozatosan felépített boksszal egyértelműsítette, hogy az ifi világbajnokságra készül (Európa-bajnokként), Timi viszont az aktuális Eb-ezüstérmes ukrán Borutsa ellen belement egy olyan verekedésbe, amiből bár kijöhetett volna nyertesként, de ez nem biztos, hogy az ő stílusa volt. (Fotó: a magyar csapat, benne Attila és Timi.)

SALÁNKI LÁSZLÓ: - Attila egy nagyon jó ukránnal találkozott, aki ellen eleinte egy nyílt kemény meccs kerekedett. Majd nagyjából az első menet közepétől már látszott, hogy ha hozza magát, akkor jobb ellenfelénél. Így is tett, és bár pontozással, de minden kétséget kizáróan győzött, betartva a megbeszélteket. Timi meccse egyszerűen szólva rossz volt. Ha igazságos akarok lenni, azt mondom, hogy egyik lány sem tetszett, amit művelt a ringben. Az ukrán - akitől az Eb-n is kikapott Timi (tegyük hozzá volt némi véleményesség akkor benne, emlékezzünk csak, hogy még az ellenfél is gratulált utána Timinek - a szerk.) most is hozta a folyton fogó, gyürkőző stílusát. Timi meg sajnos ahelyett, hogy ezt kihasználta volna, belement, és így egy szerintem sok hibával tarkított mérkőzést vívtak ők ketten. Végül az ukránt hozták ki győztesnek, de szívem szerint én egyiküknek sem adtam volna oda... A vb-n ennél több kell majd.

A kőszegi erős tornán tehát két ukrán riválissal szemben edződhettek bunyósaink. Attila az augusztus 21-31. között Budapesten rendezendő ifi világbajnokságra, míg Timi év végén Indiában a női világbajnokságra készül. Timi esetében reméljük, hogy addig még helyére kerül nála minden! Attila ugyanakkor lassan készen áll a közelgő nagy-nagy feladatra!

Ne feledjük, holnap, vasárnap (aug. 5.) Hajdúhadházon már pofonpartit hozunk tető alá, ahol Bernáth Attila is jelen lesz - és elvileg Nagy Timi is. Ám a fő meccs TÓTH ÁDÁM és MÓNA IMRE között zajlik majd - a sok utánpótlás csata megkoronázásaként. Kezdés 13.00 órakor (vagy kicsit hamarabb, ha ügyesek leszünk a párosításokkal ;)
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites