Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Hadházparti, ahol a boksz újjáéled
Hadházparti, ahol a boksz újjáéled Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 06.
Image
Image
Túlzás nélkül állítható, hogy az ökölvívás szépsége minden oldalról megmutatkozott az augusztus 5-i pofonpartinkon, amelynek ismét Hajdúhadház adott otthont - pontosabban a DVSC edzőterme. A 24 párra kiírt felkészülési éles kesztyűzések nem nélkülözték a végsőkig való küzdelmet, és többen megjegyezték, hogy egy-egy országos versenyen nincs ennyi remek meccs, mint ahányat most láthattunk. A tapsorkán csak úgy kiszakadt a nézőkből - felhívni senkinek sem kellett a figyelmét arra, hogy udvariasan üsse össze a két tenyerét, megtisztelve a sportolókat az élményért. Szóval le a kalappal minden felkészítő edző és a bunyósok előtt is!

KÉPGALÉRIA IDE ÉS IDE ÉS IDE kattintva! (Facebookon érhető el...)

Ezért érdemes ilyen pofonpartikat rendezni!!! Ezt látnia kellene minden sport-, illetve bokszbarátnak!!!

A teljesség igénye nélkül...

Az, hogy Móna Imre és Tóth Ádám akkora harcot pakolt elénk a ringben, hogy szájunk tátva maradt, mondhatni nem újdonság. Tőlük nem... Illetve mégis! Hiszen Ádi olyan komoly boksszal rukkolt elő, hogy Imi egy ideig csak lesett, mint a moziban. Aztán becsületére legyen mondva, nagyon összekapta magát Móna, és egy olyan derbivel örvendeztettek meg minket a srácok, amely felnőtt bajnoki döntőnek is beillett volna a 81 kilósok között. Nálunk mindketten elnyerték elismerésünket!

Image
Image
Ilyenkor fordul meg a fejekben, hogy miért nincs ilyenből sokkal több?! Ez eladható és szerethető produkció, akárki megmondhatja...

Nagy örömmel köszöntöttük (a hivatalos programon kívül) nemrég ifi Európa-bajnokságot nyert kiválóságnkat, Bernáth Attilát és kihívóját - igen, volt, aki fel merte venni vele a harcot -  Nagy Tímeát!!! A "gyengébbik nem" képviselőjeként (Eb- és vb-érmesként) Timi jót bokszolt a jövő egyik legnagyobb igéretével, Attilával. Korrekt, egymásra alapból vigyázó, de esetenként kőkeményen odapörkölő csatát hoztak össze ők ketten - miheztartás végett. Attila és Timi is világbajnokságra készül...

Aztán Vánczku Attila és Veres Tibor csatája sem volt semmi. Igaz, Attila súlyfölényben lévő riválisával nézett szembe, így, bár a rutin inkább mellette szólt, nagy kihívás volt a láthatóan jó erőben lévő, egyre inkább egy acélos toronydarura hajazó Tibivel bunyózni.

Image
Mivel hivatalos eredményhirdetés nem volt, a részvétel volt  fontos, ám aki itt volt tudja, nyoma sem volt az alibi összecsapásoknak. Mindenki úgy csapkodta ellenfelét, mintha egy világbajnoki döntőben bunyózna.

A meccsek mindegyike - ez komoly -, kivétel nélkül élvezetes és lehengerlő volt. Aki hasonlót tud letenni a hazai "piacra", s ilyen mennyiségben, bátran jelentkezzen!!! Vagy szívesen várjuk a következő pofonpartinkra, hogy emelje a már most is jelentős nívóval rendelkező színvonalat!

Szép volt, skacok! Egészségetekre!

Fotó: Koppányi Szabolcs
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites