Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Ifi vb: az Eb-döntő visszavágójával kezd Bernáth Attila csütörtökön
Ifi vb: az Eb-döntő visszavágójával kezd Bernáth Attila csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 22.
Image
Image
Elkezdődött!

A Budapesten, a Duna Arénában zajló (aug. 21-31.) ifjúsági világbajnokság során nagyon szurkolunk a magyar válogatottnak, ám különösen a DVSC öklözőjének, Bernáth Attilának, aki friss ifi Európa-bajnokként vág neki a küzdelmeknek. Rögtön egy - még nem tudjuk örülünk neki vagy sem - hihetetlennek tetsző összecsapással (MÁR A 16 KÖZÖTT!!!). Az augusztus 23-i esti programban Attila ugyanis az orosz Dimitri Batyay ellen húz kesztyűt. A meccsről elég anyit: EZ AZ IDEI EB-DÖNTŐ VISSZAVÁGÓJA!!!

Akkor Bernáth leiskolázta az oroszt, ám nyilván éppen emiatt kettőzött erővel küzd majd Batyay. Ugyanakkor "Szocsi" kijelentette, ő bizony örül a sorsolásnak, hiszen legalább egy általa már ismert, s legyőzött ellenféllel kezd.

Salánki László, a szintén a magyar válogatottnál dolgozó edzőnk szerint pedig: "ha azt hozza Attila, amit tud, nem lesz gond".

Image
SALÁNKI LÁSZLÓ:
- Kiemelés nem volt, így bárkit kaphatott Attila Európa-bajnokként is. Meg is kapta, az akkori döntőbeli ellenfelét. Azt mondom, kerülhettünk volna éppen könnyebb ágra is. Ám minden meccs más, még ugyanaz ellen is, így az most nem jelent sokat, hogy az Eb döntőjében simán megverte Attila az oroszt, aki most bizonyítani akar, s jönni fog nagyon. A csütörtöki meccsig csak kisebb edzések lesznek. Ütés-védés, iskolázás a súlya miatt, meg hogy meglegyenek az ütőtávok. Szabadidő? Amikor van egy kis időnk pihennek a versenyzők, így Attila is, illetve nagyon izgatott mindenki, s várja a rajtot. Balzsay Karcsival megmondjuk Attilának, hogy mit tegyen, mit ne tegyen. Szerintem képes lesz fejben összeszedettnek lenni, s tartani magát ezekhez. Bízom benne nagyon, hogy fogja tudni kezelni a helyzetét.

Laci még hozzátette, hogy remek a hangulat, szuper a helyszín, és már most azt érzi, hogy mindenki szurkol mindenkinek, a magyarok összetartanak, és egymást spannolva igyekeznek buzdítani azt, akit éppen kell. Edzőnk beszélt arról is, hogy az ellenfeleket böngészve nem érzi azt, hogy kiemelkedne valaki a 49 kilós mezőnyből, ellenben vannak többen, akik "nem szeretik a nagy füleseket, Attila meg abból nagyot tud adni".

Elevenítsük fel az Eb-döntőt KATT IDE!

Hajrá, Attila! Oszd  pofonokat, s ne számold a kapottakat! Mindent bele a nyitányon!

Szöveg: Koppányi Szabolcs, a fotókra kattintva nagyíthatók.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites