Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Új egyéni csúcs, de még maradt tartalék Szabó Sanyiban
Új egyéni csúcs, de még maradt tartalék Szabó Sanyiban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 23.
Image
Image
A szlovákiai Nagyszombat adott otthont október 15-21-ig a World Championships-Powerlifting & Benchpress & Deadlift (RAW & EQ) versenynek, amelyen pesze, hogy résztvett Szabó Sándor, a DVSC bokszklub elnöke is. A fekvenyomó világbajnokság ezen kiírásán 175 kg-mal új egyéni csúcsot repesztett Sanyi, ugyanakkor előkerült sok éves távolléte után az egykori világklasszis Ágoston István, aki sokszoros világbajnok és világcsúcstartó volt. Ezúttal is világcsúcs kellett neki a győzelemhez (187,5 kg), mögötte azonban Szabó Sándor végzett.

A 110 kg-osok masters 4-es kategóriájában (50-55 évesek) Ágostont nem lehetett most befogni, ám Sanyi azt mondta: "Örülök az egyéni csúcsomnak, ami titkos álmom volt a verseny előtt. Főleg, hogy egy kicsit már a pihenő időszakra voltam hangolva, vagyis nem edzettem úgy, mint nyáron például. Még előfordulhat, hogy kisebb versenyeken részt veszek ezután, de inkább a jövő év hozhat nagyobb kihívásokat. Most is olyan 5 kiló bennem maradt talán, úgy érzem, de nem baj, majd 2019-ben! Akkor ismét nekimegyek, s keményen edzve meglátjuk, esetleg elérhető-e Ágoston is, aki nagyon erős, 8-10 éve mindent nyert, s most hirtelen előkerült ismét. A 180 kg-ot szeretném túllépni!

Gratulálunk Szabó Sándornak az ezüstéremhez a világbajnokságon, valamint az új egyéni csúcshoz, és jó pihenést, majd eredményes edzéseket a folytatáshoz!

Aktuális fotó később, az itt közölt archív kép.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites