Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Serdülő ob: 3 TKO-val nyitottunk
Serdülő ob: 3 TKO-val nyitottunk Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 24.
Image
A DVSC nagy reményekkel vágott ennek a serdülő országos bajnokságnak - Salánki László edző szerint nagyon komoly edzések után mentek el a mieink Kaposvárra. Szerdán aztán felütésként három fiunk is idő előtt nyerte meg a meccsét, holott volt köztük olyan is, aki hasonló tudásúval bunyózott, mint ő maga. Csütörtökön is kesztyűt húznak a mieink, akkor hatan bokszolnak majd Kaposváron.

A fotón balról Balogh, Lakatos és Siroki látható, vagyis a mai győzteseink!

Nagy Tímea:
- Balogh László (DVSC) Mészáros Lucian ellen kezdett, ám neki a rajtok mindig neccesek a versenyeken. Most is így volt, de azért így is hamar, fél perc alatt véget vetett a küzdelemnek. Kicsit kapkodott még, ám ő egyre jobb lesz, ahogy haladunk előre. Pénteken már elődöntőzik, vagyis érmes. Siroki Robi (DVSC) ellenfele (Sárközi Géza, KSI) hasonló képességű volt, mint ő, de Robi felőrölte őt. Végül a harmadik menetben TKO-val győzött, de szerintem már előbb is beszüntethették volna  mérkőzést. Lakatos Kevin (DVSC) meccse a kőbányai Sándor Károly ellen nem tartott 1 menetig sem. Szinte tökéletesen bunyózott Kevin, aki váltogatta az ütéseket, és szépen bokszolt. Egy testütés után lett vége a meccsének.

Salánki László:
- Hozzátenném, a srácok nagyon komoly felkészülésen vannak túl, aminek remélem, hogy meg lesz az eredménye ezen a serdülő ob-n. Edzőmeccsekre jártunk, emellett az edzéseken a felnőttek munkáját végezték el. 

CSÜTÖRTÖKÖN a DVSC-ből Kovács Laci, Komjáthi Nóri, Rézműves Norbi, Balogh Krisztián, Lakatos Dávid, illetve a ma nyerő Lakatos Kevin is ringbe lép.

Hajrá, lányok-fiúk!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites