Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Serdülő ob: 6 aranyesély
Serdülő ob: 6 aranyesély Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 27.
Image
Image
A kaposvári serdülő ob elődöntőit rendezték pénteken. Ezeken további sikereket értek el bokszolóink, így szombaton össesen 6 döntőben leszünk érdekeltek. Bravó! (Fotókon, balra Lakatos Kevin, Balogh Krisztián, Siroki Róbert, Csete Beatrix és Balogh László látható Kaposváron, míg a jobb oldali fotón Komjáthi Nóra - utóbbi egy korábbi pofonpartis kép).


Salánki László edző megjegyezte, hogy olyan edzéstervet dolgozott ki korábban, amely 11 hetes, és felnőttek számára készült. Ám kísérleti jelleggel egyes  UP bunyósokkal ezt végeztette el (pontosabban még benne vannak, hisz nem értek véget). S örömmel tapasztalta, hogy akik ezeken edződtek, sokkal jobban bírják a meccseket, emellett már a találkozók elejétől olyan tempót tudnak diktálni, illetve technikai repertoárjuk szélesedett, hogy ennek eredménye kézzelfogható.

Ahogy Nagy Timi elmondta, a péntekről, Komjáthi Nóri fölényesen nyert, egyhangú pontozással. A kezdő Bernáth Márió ugyan vereséget szenvedett egy sokkal rutinosabb ellenféltől, de megdicsérte, mert igen ügyesen bokszolt. Balogh László és Balogh Krisztián első menetes TKO-val hozta le a maga elődöntőjét, míg Siroki Róbert egyhangú pontozással nyert. A végére maradt Lakatos Kevin, ő a második menetben TKO-zta ellenfelét.

A mai nyertesek, valamint Csete Beatrix tehát szombaton a 9.00 órakor kezdődő döntőkben érdekeltek.

MINDENT BELE!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites