Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Serdülő ob: nagyot kaszáltak bokszolóink
Serdülő ob: nagyot kaszáltak bokszolóink Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 27.
Image
Image
A DVSC bokszklub, amellyel Salánki László és Nagy Tímea tartottak edzőként a serdülő országos bajnokságon, megnyerte a csapatversenyt, emellett 5 aranyérmet és 1 ezüstöt, valamint 2 bronzot vihet haza. A torna különdíját Balogh Lászlónak adták, szintén a mieink közül. Bravó, gyerekek, köszönjük, edzők!

(Balra csoportkép, jobbra Balogh Laci a dobogón.)

DÖNTŐK

54 kg:
Nagy Evelin (VGY) - Komjáthi Nóra (DVSC)

63 kg:
Jancsi Barbara (HSK) - Csete Beatrix (DVSC)

44,5 kg:
Kothencz István (KSC) - Balogh László (DVSC)

46 kg:
Siroki Róbert (DVSC) - Szobota Szabolcs (HFC)

54 kg:
Balogh Krisztián (DVSC) - Oláh Vadász Zoltán (SSE)

59 kg:
Balogh Bálint (VGY) - Lakatos Kevin (DVSC)


SALÁNKI LÁSZLÓ értékelte az egész országos bajnokságot, illetve azon belül a döntőket:

- Komjáthi Nórin múlott, hogy nyer-e, de úgy éreztem, hogy megelégedett a második hellyel, így nem sikerült győznie. Ezzel együtt is meghívták jövő januárban a szerbiai válogatott edzőtáborba, ahol kap egy esélyt arra, hogy megmutassa a válogatottnál, hogy még több van benne. 

- Ugyanez vonatkozik Csete Bettire is, aki viszont megnyerte a mai döntőjét. Egy kezdő lánnyal bokszolt, de meg kellett nyerni ezt a meccset az aranyhoz. 

- Balogh Laci a 3 meccséből összesen nem bokszolt le 1 menetet, annyira fölötte volt ellenfeleinek. A döntőben sem volt ez másként. 

- Siroki Robi nagy szorgalomról tett tanúbizonyságot. Amit ígért betartotta a felkészülés során, és most ez kamatozott. Általában magasabb ellenfeleket vert meg. A döntőben is egy nagyon kellemetlen srác ellen győzött 5-0-ra.

- Balogh Krisztián is erős, agresszív ellenféllel találkozott a döntőben, aki a válogatott keretében is benne volt. Krisztián amit beszéltünk betartotta, és végig ügyesen bunyózott. Azt mondom, megérett arra, hogy bajnok legyen.

- Egy kicsit zavart, hogy Lakatos Kevin ezúttal nem mindent tartott be abból, amit mondtunk neki. eléggé a maga feje után ment, de most elég volt ez is. Ugyanakkor nagyon szoros mérkőzésen nyert, vagyis nem sokon múlt. Ráadásul tud többet is, de mintha nem adott volna ki magából még mindent. 

Salánki Laci elmondta azt is, hogy büszke rá, hogy a 10 elvitt DVSC-bunyósból 8 éremmel tér haza. Ráadásul jó meccseket vívva, nem sorsolásból, többször nagyon jó ellenfeleket legyűrve. Kiemelte, hogy magatartásbeli problémák sem voltak a mieinkkel, s a csapat tagjai összetartóan viselkedtek végig a 4 nap során.

VÉGEREDMÉNY

CSAPATVERSENY (az első helyen holtverseny volt, de a több aranynak köszönhetően a mieink kapták a csapatkupát)
1. DVSC
2. Kaposvár
3. Eger

DVSC érmesei:

Arany. Balogh László, Balogh Krisztián, Lakatos Kevin, Siroi Róbert, Csete Beatrix.
Ezüst: Komjáthi Nóra
Bronz: Lakatos Dávid, Bernáth Márió
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites