Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Felnőtt ob: Ádám kiemeltet győzve jutott a 4-be
Felnőtt ob: Ádám kiemeltet győzve jutott a 4-be Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. december 06.
Image
A felnőtt országos bajnokság szerdai napján Nagy Angéla (57 kg) ellenfele visszalépett, így jutott tovább, míg Tóth Ádám (81 kg) egy küzdelmes, de általa uralt meccsen nyert egy válogatott kerettag riválissal szemben. Csütörtökön az elődöntőket rendezik Budapesten.

Ádám szerint a meccs elég sima volt, bár a második kiemelttel bokszolt. Hajtós meccsen, folyamatos nyomás alatt tartotta ellenfelét Ádám, s a harmadik menetben - így fogalmazott - sikerült megtörnie az ellenállását.

SALÁNKI LÁSZLÓ:
- A súlycsoport egyik kiemeltje ellen bunyózott Ádám. Kovács Palival számoltak is a válogatottnál. Két éve kikapott tőle Ádám, de most az első menet egyértelműen a miénk volt. Mindent betartott, amit megbeszéltünk. Ádi nagyon felkészült erre az ob-ra, várható volt, hogy akár a döntőig is elmenetel, sőt, ki tudja... A másodikban forma-forma volt, de a harmadik ismét egyértelműen a miénk volt. Számoltak is a Palira. Az egyik nagy akadályon túl vagyunk.

A következő meccsen Lokár Márk (Vasas) ellen bunyózik Ádi, aki egy kihagyás után tért vissza. Nem kezdő, erős, de meglátjuk mi lesz ellene - tette hozzá Laci. 

Szép volt, Ádám, ma pedig hajrá az elődöntőseinknek!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites