Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nőinvázió!
Nőinvázió! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. január 12.
Image
Image
A Madárfészek akadémián az ország minden részéről érkezett női bunyósok kesztyűztek január 12-én, szombaton sok-sok menetet egymással, váltott párokkal, mintegy félszázan. Köztük volt a DVSC-s Csete Beatrix is, aki a HSE-s Jónás Kornéliával és Balogh Zsanettel együtt utazott Budapestre, Czirják András edző segítségével.

Mint Czirják András elmondta, remek lehetőség volt a lányoknak ez a közös sparring, hiszen kis szünetekkel mintegy 14 meneteket bokszoltak, folyamatosan váltva a partnereket. Sokféle stílus találkozott ezáltal, és kőkeményen megdolgoztatta a csajokat a program. A szakember hozzá tette, mivel Magyarországon azért még jócskán lehet bővíteni a női bunyósok létszámán, a meglévő létszámú női öklöző ritkán jut lehetőséghez efféle edzéseket illetően.Ezért is jó minden ilyen közös program, számos klub részvételével, mint most is, a serdülőktől a felnőttekig.

A jó szervezésű, hasznos közös gyakorlás, bízunk benne, folytatódik később is, és egyre több lány, hölgy kapcsolódik be - amiből csak profitálhat a magyar női ökölvívás.

Köszönjük a beszámolót és a képeket a helyszínről, Bandi!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites