Kezdőlap arrow Hírek arrow Pompás pofonparti: Bernáth Zoli a Hónap Bokszolója
Pompás pofonparti: Bernáth Zoli a Hónap Bokszolója Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. február 02.
Image
Image
A DVSC orvosi felügyelet mellett vívott edzőmérkőzésekből álló pofonpartit rendezett 2019. február 2-án, szombaton Hajdúhadházon, ahol 27 pár csapott össze a csurig telt edzőtermünkben, nagy ováció közepette. Köszönjük a részvételt mindenkinek, és a szurkolást a nézőknek - túlzás nélkül állítható: gálahangulat uralkodott Hadházon ma egyes meccseken.

KISEBB KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!  (Sok fotó vasárnap és hétfőn lesz!!!)

A fiatalok nagyon odapakolták magukat, volt pár olyan mérkőzés, amelyeknél azt hittük, hogy na, ez lesz a Nap Meccse... Aztán jött egy még jobb, majd még egy - vagy legalábbis hasonlóan izgalmasak. Ilyen egy igazi bokszparti, ahol nincs vacakolás, csak remek találkozók, és kiváló tapasztalatszerzés az ifjaknak. 

Image
Az elején köszöntötte - s adott át neki hasznos ajándékot - Szabó Sándor, a DVSC klubelnöke Bernáth Zoltánt, akit a Hónap Bokszolójának választottak edzőink, de ajándékot kapott Bernáth László és Siroki Zoltán (testvére, Robi vette át, mert éppen nem volt a teremben akkor) is szorgalmas edzésmunkájukért, illetve Robi azért a fantasztikus meccsért, amit egy hete Szikszón egy ukrán ellen bemutatott, vesztett állásból felállva. Illetve Szabó Ildikó klubmenedzser Szabó Gáspárt is kiemelte, aki példaértékű módon amióta elkezdett nálunk bunyózni egy edzést sem mulasztott (bizony, ez is kell a későbbi remélhetően jó eredményekhez majd).

Egyébként volt minden ezen a pofonpartin, szikrázó összecsapások természetesen, sportszerű megnyilvánulások, felszabaduló érzelmek egyes kis bunyósoknál - aki nagyon akar, s azért pityergi el magát, mert úgy érzi nem ment annyira neki, az már önmagában véve győztesnek tekinthető! Emellett látványos megoldások, töretlen harci szellem... Akárcsak az ókori görögöknél (lásd boksztörténelmi sorozatunkat honlapunkon).

Szép volt skacok, várunk titeket legközelebb is - akkor valószínűleg Debrecenben majd.

Fotó: Koppányi Szabolcs (sorsolás az egyik képen)
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites