Kezdőlap arrow Hírek arrow Bocskai 63: Bernáth Laci megosztottal veszített
Bocskai 63: Bernáth Laci megosztottal veszített Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. február 07.
Image
A csütörtöki nap DVSC-s bunyósa elsőként Bernáth László volt (52 kg), aki izraeli ellenfelével nagyot bokszolt, edzője, Bokor Zoltán szerint akár ide is adhatták volna a meccset, de végül a legkisebb különbséggel (3-2-re nyert az izraeli), de a riválist juttatták tovább a legjobb 4 közé. Az első felnőtt nemzetközi versenyén azonban így is letette névjegyét Laci, csak így tovább!

David Alaverdian (25 éves) ellen Bernáth László kemény, bátor bokszot mutatott be. Bokor Zoltán szerint látszott rajta, hogy még nincs topon, edzések maradtak ki nála korábban, de amit tudott kibunyózott magából. Ez akár a győzelmet is jelenthette volna, főleg hazai pályán, de megszokhattuk, hogy azt nem adják csak úgy oda, még Debrecenben sem (más bunyósaink mesélhetnének erről, például a Bocskai elmúlt évekbeli tornáit illetően). Bernáth Laci maga azt mondta, hogy jól érezte magát, élvezte a bokszot, és taktikus ellenfelet ismert meg az izraeliben, illetve azt is elismerte, hogy a harmadik menetben benne maradt egy-két beszedett ütés, de összességében úgy érezte, hogy akár nyerhet is. Végezetül azt üzente, hogy jövőre ugyanitt!

Bernáth László tehát a legjobb 8 között befejezte a 2019-es Bocskait, de tapasztalatszerzésnek mindenképpen jó volt ez egy ügyes ellenféllel szemben.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites