Kezdőlap arrow Hírek arrow Eger, pofonparti: aki bokszolt annak nagyon hasznos volt
Eger, pofonparti: aki bokszolt annak nagyon hasznos volt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. február 16.
Image
Image
Bokor
Zoltán edző értékelte a mai egri pofonpartin résztvevő DVSC-seket, illetve a csapat egészét. Sajnos a rendkívül sűrű, betétműsorokkal teli program (profik meccsei közben például) végül megborogatta az egész napot, így voltak akik nem várták meg a maguk meccseit... Így végül Bernáth Imi, Bernáth Laci és Siroki Robi nem kapott ellenfelet - pontosabban volt nekik, de a riválisok hazamentek a meccseik előtt... Kár érte. Akik viszont kaptak, ők jót bunyóztak.

KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!
 (Köszi Szabó Ildikónak és Bokor Zolinak érte!)BOKOR ZOLTÁN:
- Hasznos esemény volt, az egész csapatunk jól teljesített. Akik nem nyertek, szinte mind magasabb súlyban bunyóztak, mert 10-20 dekákkal átestek a határon, s így azért nehezebb dolguk volt az eleve súlyosabbak ellen. Ám így is, mind Zsigó Csabi, aki kemény meccsen nagyon ügyes ellenféltől kapott ki megosztott pontozással, mind Balogh Krisztián, illetve Lakatos Gergő, akik ugyancsak megosztottal maradtak alul, nagyon jól bunyóztak, volt aki talán nyert is. Ám a lényeg, hogy ez egy pofonparti volt, ahol teljesítettek. Aztán Rézműves Norbi is vereséget szenvedett, ő simábban, pedig az első menete megvolt, aztán kijött a kondi problémája, míg Komjáthi Norbi ugyancsak kicsit a kondival maradt adós, és egy amúgy jó meccsen alul maradt. Viszont Balogh Laci, Bernáth Márió, Lakatos Kevin győzött, ráadásul meggyőző boksszal. Egészében véve azt mondhatom, hogy akiktől elvártuk nyertek, akik pedig kikaptak, szinte mind közel álltak a sikerhez. 

Még tegyük hozzá, hogy gratulálunk két fiatalunknak a sikeres technikai minimumvizsgához (Lakatos Gergőről és Zsigó Csabáról van szó)!

DVSC csapatnévsora

SERDÜLŐK
Lakatos Gergő: 40 kg
Bernáth Márió: 40 kg 
Zsigó Csaba 38,5 kg

JUNIOROK
Komjáthi Norbert: 60 kg
Bernáth Imre: 44 kg
Balogh Krisztián: 57 kg
Bernáth László: 50 kg
Balogh László: 48 kg
Rézműves Norbert: 54 kg
Lakatos Kevin: 66 kg
Siroki Róbert: 52 kg

Edzők: Bokor Zoltán és Tivadar Lajos.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites