Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow UPCUP péntek: 5 siker, remek nap!
UPCUP péntek: 5 siker, remek nap! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. április 19.
Image
Image
Kiválóan szerepeltek a DVSC fiatal bokszolói Érden az Utánpótlás Magyar Kupa negyeddöntőiben. A szombati elődöntőkre (és van aki már döntőzik) egy erős, ügyes csapattal érkezünk, Szabó Titusz és Bokor Zoltán irányításával, illetve Szabó Ildikó és Bernáth László kíséretével. Hajrá, DVSC! Ildinek köszi a fotókat! (KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA)

PÉNTEKI MECCSEINK


41,5 kg 
Károlyi Krisztofer (HVS) - Lakatos Gergő (DVSC) nyert Lakatos TKO 1. menet

44 kg
Ollári Norbert (IMP) - Lakatos Dávid (DVSC) nyert Lakatos pontozással

46 kg
Bernáth Imre (DVSC) - Bogdán Attila (KBK) nyert Bernáth TKO 1. menet

52 kg
Rézműves Norbert (DVSC) - Szabó Domonkos (HHS) nyert Rézműves KO 1. menet

60 kg
Balogh Krisztián (DVSC) - Gerő bence (MAA) nyert Balogh megosztott pontozással

63 kg
Szigetvári Bendegúz (ÉBK) - Komjáthi Norbert (DVSC) nyert Szigetvári pontozással

SZABÓ TITUSZ:
- Remek napot zártunk, hiszen 5-en nyertek a mieink közül, és Komjáthi Norbi is nagyon jól bokszolt. Meg kell dicsérni, hiszen a megszokottól magasabb súlyban indulva egy nagyon erős és jó bunyóssal került össze. Mindent kibokszolt Norbi magából, jól állta a sarat, de ellenfele jobb volt egy kicsivel, s végül pontozással nyert. Lakatos Gergő testen és fejen megfogta ellenfelét, és már az első menet végén beszüntette a bíró a meccset. Lakatos Dávid szoros meccsen, nagy küzdelemben pontozással nyert. Első kezes csapottjai mellé idővel a hátsó kezes találatok is jöttek, de így is izgalmas volt, örülünk, hogy ő nyert. Bernáth Imi más kategóriában bokszolt, mint ellenfele, akinek az edzője idővel feladta a meccset. Rézműves Norbi egy test KO-val fejezte be a meccset már az első menetben, így akárcsak tegnap, most is gyorsan végzett. Nagyon jól eltalálta a riválist, aki fel sem állt miután lekerült a padlóra. Balogh Krisztián szoros meccset bunyózott, s végül megosztott pontozással győzött. Neki a hátfájását is le kellett gyűrnie, amivel egy ideje bajlódik. 

Szombaton tehát egy csomó mérkőzésen érdekeltek a DVSC sportolói (vannak akik már ott vannak, mások most jutottak oda), immár a döntőkért lépnek szorítóba a mieink - illetve a lányok (Vogler Helen és Csete Betti) a fináléban. Ügyesek vagytok, csak így tovább, fiatalok! :D
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites