Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Sérülten is dobogón, ám a feladat vállat, könyököt rendbe tenni
Sérülten is dobogón, ám a feladat vállat, könyököt rendbe tenni Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 08.
Image
Image
Image
Szabó Sándor
a hétvégi mezőkeresztesi nyílt Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupán 172,5 kg-ot teljesített fekvenyomásban. A DVSC bokszklub elnöke a jó eredmény ellenére kicsit elkeseredve nyilatkozott, hiszen többet is tud, ám makacs vállsérülése hetek óta kínozza, szinte felemelni sem tudja a karját, fájdalomcsillapítóval mégis belevágott a versenybe.

Így is második helyet ért el kategóriájában, csak a tavalyi 100 kg-os világbajnok, Bugyi László tudta megelőzni, aki 175 kg-ot nyomott - amiből Sanyi nemrég edzésen hármat nyomott ki egészséges vállal... Érdekesség: Bugyi egy évvel fiatalabb Szabónál, így a nemzetközi versenyeken ők idén még külön csoportban indulnak, hiszen a DVSC elnöke 56 éves, vagyis master 4-ben szerepel (56-60 évig), míg Bugyi eggyel alatta, ám a magyarországi viadalokon nem 5, hanem 10 évenként van kategóriaváltás, így ezeken egymás ellen is versenyezhetnek. Ugyanakkor nem tart riválisától Szabó Sándor, hiszen edzésen már teljesített 185 kg-ot is. 

"Megpróbálom a 3 hét múlva kezdődő Európa-bajnokságot, de utána le kell állnom egy időre, s rendbe szedni a vállamat, mert aludni is alig tudok már vele. Makacs gyulladás van benne, ami kicsit elkeserít, de ismerem magam, hogy ez egyúttal meg is erősít engem" - tette hozzá Szabó Sándor a közeljövőjét illetően. Tiszakécskén lesz a viadal, ahol mindenképpen szerepelni akar a DVSC bokszklub vezetője, utána pedig a pihenés szerepel a naptárban, amíg helyre nem jön az a váll.

Szabó Ildikó is súlyt ragadott ezen a viadalon, ám nem talált ellenfélre, így önmagával küzdött - ő is sérüléssel bajlódva vállalta egyébként a szereplést.

Mielőbbi teljes gyógyulást Ildinek és Sanyinak, és további jó versenyeket!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites