Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Lakatos Kevin a junior Eb-n!
Lakatos Kevin a junior Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 10.
Image
Image
Image
A DVSC bunyósai közül többen tartalékok súlycsoportjukban a magyar válogatottat illetően, ám Lakatos Kevin (a bal oldali képen Szabó Sándor klubelnök gratulál neki a hónap sportolója címhez) első számú versenyző a május 22. és június 2. között a romániai Galatiban megrendezendő junior Európa-bajnokságra készülő magyar keretben. A csapat már jövő hétfőtől Romániában (Braila) edzőtáborozik. Hajrá, magyar boksz, hajrá, Kevin! (A két jobb oldali képen Kevin, Laci és Robi Tatán, illetve Norbi egy korábbi edzésen.)

MÁS: szombaton egy jó kis csapattal a hódmezővásárhelyi TESCO Kupán vesz részt a DVSC - erről bővebben holnap!

Az elmúlt két hétben közös edzőtáborban és egyben válogatón vett részt több DVSC-s. Siroki Róbert, Rézműves Norbert és Bernáth László (az ifjabb) is kiválóan teljesített, sőt, az elmúlt időszakban csak dicsérni tudjuk őket a munkájukért, de ezúttal ők tartalékok lesznek a válogatottnál. 

Ugyanakkor Lakatos Kevin kapcsán nem volt sok kérdőjel, hiszen ő a legjobb ma Magyarországon abban a súlyban. Érdekes, hogy a diákolimpiát (Utánpótlás Magyar Kupa az új neve, még ízlelgessük) 70 kg-ban nyerte nemrég Kevin, pedig kisebb súlycsoportban terveztük eredetileg az indítását. Ám végül úgy néz ki, hogy megmarad itt, mert a válogatottban is 70 kg-ban számítanak rá.

Mostantól fókuszban az Eb!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites