Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Junior Eb: Kevin a mezőny legnagyobbja ellen remekelt
Junior Eb: Kevin a mezőny legnagyobbja ellen remekelt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 26.
Image
A romániai junior Európa-bajnokságon Lakatos Kevin (70 kg) a 16 között az orosz Mikhail Usov ellen bokszolt - miután előzőleg a tavalyi serdülő Eb-győztes grúz fiút verte meg! Bárkit kaphatott volna a DVSC bunyósa, de naná, hogy a brutálisan erős és a korosztályos Európa-bajnokságokat sorra nyerő orosz lett az ellenfele - ennyit a sorsolásról. Ezzel együtt a tavalyhoz képest 3 súlycsoportot felfelé lépő Lakatos Kevin (2018-ban még 60 kg-ban szerepelt) kiváló első menetet bokszolt, majd a másodikban és a harmadikban az orosz volt a jobb egyértelműen. Ám végigment a mérkőzés, és Kevin nagy dicséretet érdemel amiért ilyen bunyóval állt helyt. 

Egy kis adat: Usov eddig 285 hivatalos meccset vívott, míg Lakatos nagyjából 30-at ezen a szinten. Az amatőr boksz egyik világviszonylatban is nagy tehetsége tehát legyőzte a mi Lakatos Kevinünket, de nem lépett át rajta csak úgy.

Szép volt, Kevin!

FRISS!

Lakatos Kevin: - Nagyobb darab volt mint én, hosszú kezű srác. Csináltam a saját bokszomat, egy jó párszor el is találgattam, de sajnos ez nem volt elég, így pontozással kikaptam.

Hajrá, Kevin a továbbiakban is!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites