Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Gönczi Róbert Emlékverseny: mindenki kibokszolta magát
Gönczi Róbert Emlékverseny: mindenki kibokszolta magát Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. június 23.
A DVSC bunyósait dicsérte Szabó Titusz edző, hiszen a szombati helvéciai versenyen direkt nehezebb ellenfeleket választva a mieinknek aki nyert, nyert, aki kikapott, az is teljesen odatette magát, így senkit nem érhet szemrehányás. Jó csapat volt a DVSC, bravó! (Aktuális képek később...)

SZABÓ TITUSZ:
- Veress Zoltán bemutató meccset vívott, egy fizikálisan is erősebb ellen, de jól helytállt, amit tudott kihozott magából. Szintén nem hirdettek eredményt, de ha igen, szerintünk nyert volna Jónás Szabolcs, aki a korosztálya nehézsúlyában egy nagyobb jobbossal elbizonytalanította riválisát, s utána is jól bokszolt. Bár kicsit talán üthetett volna többet is. A harmadik menetben egy kis Muhammad Ali-féle sasszézással vidámságot is vitt a meccsbe. Jó volt. Bagi László egy gyáli srác ellen bunyózott, adott is, kapott is, jól bírta. A harmadik menetre elfáradt kicsit, de ez is bemutató meccs volt, így nem volt eredmény. Zsigó Csaba az első menetben annyival jobb volt ellenfelénél, hogy a másodikra bár kijött a srác, de a sarka bedobta a törülközőt. Korábban már verte meg őt Csabi, talán ez, talán az ijesztette meg ellenfelét, amilyen ütéseket kapott most. Kovács László meccse volt az a napon, amelyik a legvéleményesebb vereségünk volt. A szegediek szokásosan jó bunyósokat hoznak az utánpótlás versenyekre, ez a srác is ügyes volt. Egészében véve azonban Laci szerintem jobb volt, nagyon szépen teljesített egy erős riválissal szemben, ám nem őt hozták ki. Nem igazán értettük miért. Lakatos Dávid Vári Tamás ellen, egy magasabb srác ellen bokszolt, aki még ügyes is volt. Dávid a fő fegyverét azonban leginkább a menetek végére vette elő, igaz akkor szépen megütögette a srácot. Ám ez így kevés volt, s az ellenfél győzött. Ha többet támad, szerintem megnyerhette volna. Bernáth Imre is erősebb ellenféllel, magához képest nagyobb súlyban bunyózott. Imi próbált nekimenni a menetek elején. Az első menet meg is volt, a második elment, a harmadik meg egál körül volt. Az utolsó felvonásra egyébként taktikát váltottunk. Mondtam neki ne menjen oda verekedni az erősebb sráccal, s be is tartotta, szépen kibokszolta őt. Ennek ellenére végül a másik fiú nyert. Akár Imi is győzhetett volna, mert nagyon jól teljesített, de talán a második menet volt hangsúlyos, amikor egyszer rászámoltak. Ezzel együtt is dicséret illeti. Bernáth László kibunyózta magát szintén, ráadásul egy jó Varjú Box-os ellenféllel szemben dominált végig, s győzött megérdemelten. Lakatos Kevin ismét 70 kg-ban bokszolt, de ő nem igazi hetvenes még, inkább lentebb van az optimális súlycsoportja. Ellenfele meg egy stabil hetvenes volt, a szegedi Ocskó Gergő. Az első menet Ocskóé volt, mire felocsúdott Kevin, már el is ment az a menet. A másodikat aztán hozta, a harmadikban meg hasonlóan teljesítettek. Végül kikapott Kevin, de róla tudni kell, hogy az Eb után egy kis pihenője volt, erre a versenyre azért nem edzett úgy, ahogy kellene, így azt gondolom, ha egy éles Kevin érkezik Helvéciára és nincs foggyulladása, győzhetett volna.

Egészében véve Titusz elégedett a teljes csapattal. Jó ellenfelek ellen sikerült mindenkinek hoznia magát, kinek mire volt ez elég ezen a napon. Az összkép azonban igen örömteli volt.

Szép volt, srácok, hajrá, DVSC!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites