Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Matyó Kupa döntők: Minden éremből több is
Matyó Kupa döntők: Minden éremből több is Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. július 01.
A DVSC bokszolói a vasárnapi döntők során Mezőkövesden aranyakkal és más érmekkel gazdagodtak - igaz, előfordult olyan eset is, amikor a mi két bunyósunk vívta az aranycsatát. Lássuk mi is történt!

MATYÓ KUPA 2019 DÖNTŐK

Szabó Titusz:
- A böszörményi Homen Péter is a színeinkben indult ezúttal. Kicsit fáradttá vált a meccse végére, de még így is nyert pontozással, s aranyérmet vihetett haza. Bernáth Imre Lakatos Dávid ellen döntőzött. Megkértem őket előtte, hogy ne vegyék lazára, adjanak bele mindent. Dávid jól küzdött, de Imi nyerte a csatát, jobb volt ma. A fiatalabb Bernáth László  magas ukrán ellenféllel találkozott a döntőben. Voltak jó megmozdulásai, de egyszer az ukrán úgy ütötte meg, hogy számoltak Lacira. Ezt követően pedig nem engedte tovább a meccset a mérkőzésvezető. Láttam én is, hogy megfogta Lacit a találat, jogos, hogy nem engedték tovább. Idősebb Bernáth Lacink magyar ellenfele lentebbi súlyból jött fel, s az elején Laci visszafogottabban bunyózott ellene, amíg megismerte. A rivális pedig neki is ment eleinte, ám ezen túljutva, amikor felvette a tempót Laci, egy jobbegyenes-balcsapott végén gyakorlatilag KO-zta a másikat. Felállt a srác, de szó sem lehetett folytatásról. Ő is aranyérmes lett. 

Idősebb Bernáth László, Bernáth Imre és a velünk tartó Homen Péter szerzett aranyat tehát. Gratulálunk!


A vasárnapi veszteseink ezüstérmet, míg a szombati vesztesek bronzérmet kaptak. 

A DVSC összteljesítménye, illetve a látottak dicséretesek. Szombaton voltak a nagyobb meccseink, vasárnap pedig néhányan feltették az i-re a pontot a végén.

Július 7-én Békéscsabán pofonpartizunk. Hajrá, skacok!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites