Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bernáth László a felnőtt válogatottnál dolgozik
Bernáth László a felnőtt válogatottnál dolgozik Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. augusztus 13.
Image
Image
A magyar  bokszválogatott Bolat Nijazimbetov, a kazah tréner irányításával készül, s cél a tokiói olimpiára legalább egy magyar bunyós kijuttatása. Persze, ha több lenne, az se volna baj... A DVSC fiatal tehetsége, Bernáth László (az idősebb) a Madárfészek akadémián edz együtt szerdáig a válogatottal, ahol megnézik mit tud. Elsősorban a hírek szerint 57 kg-ban számítanának rá, ám meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Jelöltek bőven vannak erre a súlycsoportra, így egyelőre örüljünk annak, hogy Laci ott van a tűz közelében. 

Bernáth Laci elmondta, hogy napi két edzésük van. Délelőtt 9.30-tól, délután 17 órától. A hangulatra sincs panasz a kemény munka mellett. A kazah edző fokozatosan akarja felépíteni a gyakorlások intenzitását, tette hozzá Laci, vagyis nem a legerősebb tréningek zajlottak most. Bernáth László szerdán hazatér, mert nyári gyakorlata van a suliban, de a tervek szerint a jövő héten ismét jelenése lesz a válogatottnál. 

A súlyában Gálos Roland, Csóka Nándor, valamint Bundovics István van a palettán, vagyis igen erős társaság.

Kedden pedig megejtették az első komolyabb feladatokból álló kesztyűzést is. Mint Laci elmesélte, eleinte a magas fordulatszám meglepte, de jól esett neki a különböző technikai feladatokkal megtoldott gyakorlás.

Hajrá tovább, Laci!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites