Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Junior ob: két srác és két lány a döntőben!
Junior ob: két srác és két lány a döntőben! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 18.
Image
Image
Lakatos
Kevin és Bernáth Imre (a két fotón is ők láthatók, balra Kevin) verekedte be magát a szombati fináléba, mellettük két lányunk, Csete Betti és Soltész Nóri is az aranyért küzdhet az egri junior országos bajnokságon. Lakatos Dávid is hatalmasat küzdött, de kikapott, míg Siroki Robi kicsit, Balogh Krisztián jobban elfáradt.

ELŐDÖNTŐK (péntek)

46 kg Kovács Kruzító (KSI) - Bernáth Imre (DVSC) nyert Bernáth pontozással
48 kg Koloszár Valentin (RSK) - Lakatos Dávid (DVSC) nyert Koloszár pontozással
54 kg Siroki Róbert (DVSC) - Buza Rómeó (FBO) nyert Buza pontozással
57 kg Balogh Krisztián (DVSC) - Római Ruben (BTE) nyert Római pontozással
70 kg Lakatos Kevin (DVSC) - Pályi Krisztián (IMP) nyert Lakatos TKO-val

Szabó Titusz: - Bernáth Imre pontozással nyert. Jól bunyózott, nem volt gondja a meccsen, egyértelműen övé volt. Lakatos Dávid a válogatottnál is számításba vett ellenfél ellen jól helytállt. Voltak nagyon nehéz időszakai, amikor azt hittem be kéne dobnom a törülközőt, de nem tettem, s ő kijött ezekből mindig. Nagyot küzdött. Végül kikapott, de pontozással, egy jobb ellenféllel szemben. Siroki Robi jól harcolt, de itt is egy jobb ellenféllel akadtunk szembe. Emellett Robin azt éreztem, hogy nem olyan energikus, mint az első két napon. Vélhetően elfáradt péntekre. Balogh Krisztián is hasonló volt, csak ő hamarabb elfáradt. Az edzéshiány érződik rajta. Találgatott a meccs második felében, de hátrafele bokszolt, amit nem értékeltek a bírók. Lakatos Kevin ellenfele nekiment, amit nem is nagyon értettem, a rivális edzője ugyanis jól ismerhette Kevint, tudta mit tud. Mindenesetre a rivális leállt verekedni Kevinnel, amibe beletört a bicskája, hiszen több kombinációból is nagyokat kapott. Majd az egyik után a földre ült és nem is tartott tovább a meccs.

Szombaton a döntőben Soltész Nóra kezd a mieink közül, ő a 4. meccsen bunyózik (9.00 órakor rajtol az egész döntő program), pirosban, az 52 kilósok között. Ellenfele az FBO-ból Lukács Tifani. Csete Beatrix a 10. meccsen lép szorítóba, a 70 kilósok között, kékben, s ellenfele Orsós Patrícia lesz (HSK). A következő Bernáth Imre lesz, a 12. párban, kékben. Riválisa Váry Tamás (GYÖ). Lakatos Kevin zárja a sort a DVSC-sek közül. Ő a 21. párban bokszol, pirosban, ellenfele névrokona, Horváth Kevin (KÖB).

Hajrá, DVSC!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites