Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Eger: a kupa első napján két DVSC-siker született, ma folytatás
Eger: a kupa első napján két DVSC-siker született, ma folytatás Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 10.
Az Egerben zajló kétnapos kupa során szombaton 4/2-t produkált a DVSC. Lakatos Kevin továbbra sem talál legyőzőre, sőt még olyanra sem, akivel megszenvedne, Lakatos Gergő pedig pontozással nyert.

Szabó
Titusz: Bagi Krisztián a magyar bajnokkal csapott össze nyílt harcban. Krisz küzdött, de az első menetben a bal keze megsérült, de ezután is megtett mindent, ám a második menetben mivel nem tudott rendesen visszaütni befejeződött a meccs. 
Kovács László honvédos ellenfele a serdülő ob döntőjében bokszolt idén. Laci végig partiban volt, de pontozással kikapott. Lakatos Gergő viszont nyert, igaz, megosztott pontozással, ám mi ezt simábbnak éreztük. Verekedős csata bontakozott ki, s nem volt könnyű siker, ám magabiztosan hozta Gergő.
Lakatos Kevin ennél simábban győzött ismét. Szokásával ellentétben már az elején felpörögve kezdett, kemény sorozásai voltak, s bár a rivális állta a sarat egy darabig, miután megpuhította őt, egy test felütéssel padlóra küldte őt. Bedobták a törülközőt.

Kevin tehát ismét nagyot alakított, ami az utóbbi hónapokban már védjegyévé vált, nem ment végig a meccse, ráadásul sosem egy kósza ütéssel vet véget a küzdelemnek, hanem egyszerűen nem bírják a tempóját, erejét ellenfelei idehaza.

Vasárnap a döntők során is szurkoljunk az ott érdekelt DVSC-seknek! Hajrá srácok!

További képek ITT

Fotó: Szabó Ildikó
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites