Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Eger: Lakatos Kevin kupagyőztes
Eger: Lakatos Kevin kupagyőztes Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 10.

A közelgő ifi bajnokság előtt Egerben 4 döntőt vívtak a mieink vasárnap - a kétnapos torna zárásaként. Kevin még mindig legyőzhetetlen, és a többiek is megvillantották oroszlánkörmeiket. 

Szabó
Titusz: Zsigó Csaba magasabb ellenféllel szemben, bár kértem ne aludja el az elejét, mégis csak a 3. menetre lendült bele igazán. Ez így pedig pontozásos vereséghez vezetett. A végén teljesen azt bokszolta amit kellett volna az elejétől. Lakatos Gergő szintén álmos volt az elején. Volt pár messziről elindított ütés is, amit beszedett. A meccs közepe már egyenlőnek tűnt, a 3. menetet pedig tisztán nyerte. Ezzel együtt is megkaphatta volna a meccset, de végül mégsem így alakult, ő is ezüstérmet vehetett át. Lakatos Dávid veresége valahol papírforma volt, de nagyon jól megszorította erős ellenfelét, aki addig mindenkit simán vert meg, ám Dáviddal azért nem volt könnyű dolga. Szépen teljesített, nagyon jól bunyózott Dávid, de végül kikapott. Lakatos Kevin ezúttal szépen ráment Ocskóra, nem úgy mint idén már egyszer, s meg is lett az eredménye. Végül nem ütötte ki ellenfelét, de Kevin ismét hamar döntő fölénybe került és a másik oldal feladta a meccset.

A DVSC tehát Lakatos Kevin révén, akárcsak a junior bajnokságon, egy aranyérmet hozott haza Egerből, a helyi kupáról. A 3 ezüstérmünk is értékes, hiszen több esetben jó boksszal párosult - más kérdés, hogy volt aki későb ébredt, így akár még több is kijöhetett volna ebből.

A jövő héten az ifjúsági országos bajnokságon érdekelt a DVSC, vagyis további izgalmaknak nézünk elébe hamarosan.


43 kg Zsigó Csaba (DVSC) - Nagy Mátás (TMÖ) nyert Nagy pontozással
44,5 kg Lakatos Gergő (DVSC) - Kozák Kevin (EDI) nyert Kozák pontozással
48 kg Lakatos Dávid (DVSC) - Koloszár Valentin (RSK) nyert Koloszár pontozással
70 kg Ocskó Gergő Márk (SZB) - Lakatos Kevin (DVSC) nyert Lakatos TKO 1. menet

Szép volt srácok!

Még több kép IDE  kattintva.

A fotókat Szabó Ildikó készítette, a csapattal tartott Szabó Sándor klubelnök is.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites