Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Ifi ob: nem a jó Lakatos nyert...
Ifi ob: nem a jó Lakatos nyert... Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 15.
A DVSC 3 bunyóssal indult a 2019-es ifjúsági magyar bajnokságon, ám a második napon, csütörtökön elvérzett mindegyik legényünk. A sorsolás konkrétan nagyon rossz volt a számunkra, ám ezzel együtt is tény, hogy bár erős, bajnokesélyes riválisokkal szemben, de alul maradtak fiaink sajnos, s érem nélkül tért haza a csapat.


56 kg Lakatos Zsolt (RSK) - Siroki Zoltán (DVSC) nyert Lakatos pontozással
75 kg Kóczián Dávid (UTE) - Komjáthi András (DVSC nyert Kóczián pontozással
+91 kg Lakatos Csaba (DVSC) - Kiss Levente (UTE) nyert Kiss TKO

Szabó Titusz edző: - Siroki Zoli az első menetben biztatóan bokszolt, azután viszont elment a kondi és a rutinja se volt meg erős ellenfelével szemben. Ehhez társult, hogy ő is a könnyen orrvérzős srácok közé tartozik, s ez végigkísérte a meccset. Így is végigbunyózta, de nem tudott nyerni. Komjáthi Bandi szintén jó ellenféllel szemben maradt alul, talán az idei bajnok lesz Kóczián. Eleinte próbált figyelni arra Bandi, amit megbeszéltünk, nem belemenni a nagy harcba, sok egyenest ütni, amiből talált is. Ám ahogy fáradt elszállt az okos boksz is, és kiszámítható nagy ütéseire jól tudott reagálni ellenfele. Nagyot harcolt Bandi, de pontozással kikapott. Lakatos Csabi a súlycsoportja talán legjobbjával bokszolt. Látszott, hogy hiányzik neki a sok kesztyűzés, hiszen munkája mellett kevés edzésen vett részt. A meccs első részében Csabi is helytállt, ám amire számítottunk, hogy eredményre vezethet azt összességében nem igazán tudta kivitelezni. Ellenfele bevitte a kötelekhez, ott sorozta Csabit, és végül TKO-val nyert is. 

Egészében véve elmondható, hogy három ügyes, tehetséges bunyósunk mondott hamar búcsút a küzdelmeknek. Nagyon kemény ellenfeleket kaptak, de az is tény, hogy megfelelő mennyiségű edzés nélkül nehéz komolyabb eredményt elérni. 

Idén a felnőtt magyar bajnokság mellett lesz még egy hajdúszoboszlói kupa is, amin részt vesz a DVSC.
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites