Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow DVSC: ahol a boksz a gyógyír mindenre
DVSC: ahol a boksz a gyógyír mindenre Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 22.
A DVSC bokszklub 1998 óta működik Szabó Sándor irányítása alatt. Az ország meghatározó egyesülete a miénk. Korosztályos versenyek tucatját nyerték az ökölvívóink, és felnőtt bajnoki címek is sorakoznak eredményeink között. Emellett régóta működik hobbi csoportunk is, ahol mindenféle korosztály, nők és férfiak mozognak hétről hétre az egészségük megőrzéséért, azért, hogy kondíciójukat formába hozzák a mindennapokra, és egy remek közösségben sportoljanak. 

VÁRJUK A JELENTKEZŐKET a továbbiakban is!

Lehetsz fiatal (gyerek): ITT A HELYED! Edzőink, Szabó Titusz, Tivadar Lajos és Bernáth László Debrecenben és Hajdúhadházon is kitartó, szakmailag magas szintű munkát végeznek, s a tehetségek felkarolása mellett kiváló versenyzőket nevelnek évtizedek óta a DVSC kötelékében, az alapoktól felépítve a munkát.

Lehetsz idősebb: ITT A HELYED! Ha csak kiadós mozgásra vágysz, abban lesz részed, hogy a mindennapok idegi fáradtságát sporttal vezesd le, feltöltődj.

Lehetsz nő
: az ökölvívás már régóta nem csak a férfiak sportja, mind a versenyzők, mind a hobbisták között sok hölgyet találunk a DVSC-nél.

ELÉRHETŐSÉG

Írjatok facebook oldalunkon üzenetet (KATT IDE ) vagy emailen ide: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Szabó Ildikó klubmenedzsernek. Vagy hívjátok Szabó Titusz edzőt: 06703694540

Rendszeres versenyzési lehetőség, mind az országos viadalokon, már 13 éves kortól, mind a saját rendezésű pofonpartikon, ahol még fiatalabbak is megmutathatják tudásukat.

EGYÜTTMŰKÖDÉS MÁS KLUBOKKAL

Egy november eleji KÖZÖS EDZÉS rövid videója (Czirják András, a HSE trénere jóvoltából) IDE  kattintva nézhető meg: a HSE járt Debrecenben.

Hajrá, DVSC! Hajrá, sportos életmód!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites