Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Meccseket és érmet nyerne Bernáth Laci a Bocskain
Meccseket és érmet nyerne Bernáth Laci a Bocskain Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. január 17.
Hamarosan, február 3-án kezdődik a Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny Debrecenben. A DVSC részéről Bernáth László mindenképp ott szeretne lenni a mezőnyben. S ha már ott van, az éremig meg sem állna. A decemberi országos bajnokságon sajnos egy kéztörés miatt bár elindult, fel kellett adnia rögtön az elején. Ám azóta jó híreink vannak Laciról... Lássuk, mit mond ő maga!

1. A kézsérüléseddel mi újság, jelenleg milyen állapotban van?

BL: Gond nélkül tudom használni, semmiben sem gátol. Viszont a zsáknál és a kesztyűzésnél még nem terhelem 100%-osan.

2. Milyen edzéseket végzel a Bocskai emlékversenyig?

BL: A fizikumomat fejlesztjük. Sők erősítés és futás. Persze a technikát sem hanyagoljuk el. Reggel általában suli előtt futás, délután az edzéseken szermunka, de a naptól is függ mikor mi. A kondinövelésnek azonban hamarosan vége, utána változtatunk.

3. Az ob előtt jó formában voltál, de jött a sérülés. Most ahhoz képest (mielőtt megsérültél) milyennek érzed magad?

BL: Amikor eltört a kezem nagyon jól éreztem magam, fejben is összeszedett voltam, s fizikálisan is rendben voltam. Mostanára ismét hasonlóan jó kezd lenni az állapotom, érzem, hogy erősödtem és fejlődtem. 

4. Még van pár hét addig, de milyen célt tűzöl ki magad elé minimálisan a Bocskain?

BL: Célom a Bocskain kihozni magamból a maximumot. Legalább 2 meccset nyerni akarok, eljutni az éremig. Ezzel elégedett lennék. Az olimpia miatt erős lesz a mezőny, de ez a célom, s az, hogy megmutassam, Bernáth Lacival is számolni kell! A tavalyi nem volt túl jó évem, pár szép meccsem volt, de a végén megsérültem. Sokak szerint a döntőben lett volna a helyem az ob-n. 2020-ra minden szinten fejlődni akarok, és az összes Magyarországon rendezett meccsemet megnyerni!

Hajrá, Laci!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites