Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow XIXO kupa: jó DVSC meccsekkel
XIXO kupa: jó DVSC meccsekkel Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. január 27.
A szikszói XIXO kupa zajlott szombaton és vasárnap. A DVSC 9 öklözője remek erőfelmérőn vett részt, ki sikerrel, ki nem. Ám a csapat odapakolta magát, így mindenképpen hasznosnak mondható a torna.

Szabó
Titusz: Szombaton Balogh Márk egy bemutató jellegű meccsen jól mozgott, pontozással nyert volna, ha pontozzák. Bagi Krisztián egri ellenféllel szemben pontozásos vereséget szenvedett, de remekül küzdött végig. Lakatos Dávid egy magas szlovák ellenféllel bokszolt, aki nem engedte közel, jól használta ki a magassági előnyt, így pontozással nyert. Komjáti András ukrán ellen lépett ringbe. Bandinak az első menetben eleredt az orra vére, az orvos nem engedte tovább. Addig fegyelmezetten, jól küzdött. Bernáth Laci lengyel ellenféllel találkozott, akinek sikerült megnehezíteni Laci dolgát (kellemetlen stílusa volt, sok szabálytalansággal), de pontozással Laci nyert. Vasárnap a serdülő Varga Imre első meccses srácként 44 kg-ban Nagy Mátyás (TMÖ) ellen bokszolt, aki végigvitte a találkozót, erejéhez mérten megtette amit kell. Kovács Laci nem saját súlyában, hanem feljebb bokszolt. s ki is jött az erőbeli különbség közte és ellenfele a román Cosmin Iova között. annak javára. Meg Laci el is fáradt így a végére, A hozzáállása jó volt, ám vereség lett belőle, de nem vagyunk csalódottak miatta. Lakatos Kevin is fentebb bunyózott, ezúttal 75 kg-ban. A KSI-s Balogh Józseffel nehéz meccset vívott, s nem is borult az ellenfele, mint sok esetben Kevin csatái során. A végén megosztott pontozással a másik fiút hozták ki győztesként, amit én annyira nem értek, szerintem Kevin győzött ugyanis. 

Összességében Szabó Titusz szerint minden bunyósunk jó meccseket vívott, remek lehetőség volt Szikszón ringbe lépnie a mieinknek az év következő eseményei előtt.

Szép volt srácok!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites