Kezdőlap arrow Hírek arrow A DVSC-s hatosfogat élén Lakatos Kevinnel Egerben bunyózott
A DVSC-s hatosfogat élén Lakatos Kevinnel Egerben bunyózott Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. július 02.
VIDEÓ IDE kattintva nézhető meg! 

Szabó Titusz
edző így látta az egri kiruccanást:
- Hat sráccal indultunk Egerbe egy közös kesztyűzésre, ahol több klub is megjelent, főleg a Dunán innenről, de Budapestről a Honvéd is nagyobb létszámmal érkezett.
Tőlünk Veres Zolika (gyerek), Bagi Krisztián, Lakatos Szilveszter( serdülő), Siroki Róbert, Bernáth Márió és Lakatos Kevin (junior) volt jelen. A kesztyűzés szabadtéren folyt, 30 fokos melegben, kettéosztva serdülő-junior, illetve ifi-felnőtt kategóriába. Kevint a nagyobb korcsoportba tettem, mivel már kinőtte a korcsoportját (mondhatnám párját ritkítja ott, amit szó szerint is vehetünk, mivel az utóbbi időben 1 menetnél tovább nem sokan bírták vele). Nyolc menetet boxoltak váltott ellenfelekkel. Mindenki odatette magát, elégedett vagyok a srácokkal. Visszatérve Kevinre, nemhogy nem vallott szégyent, de azt gondolom, hogy mindenkivel nagyon jól bokszolt. Nagy jövő áll előtte, ha meg tudjuk tartani az ökölvívásnak.

A DVSC tehát bár idehaza folyamatosan edzett és dolgozott, végre egy nagyobb rendezvényen is részt vehetett, amire nemcsak fizikálisan, szakmailag, de lelkileg is szüksége lehetett a srácoknak. Jó volt látni a sok bunyóst, amint a tűző nap ellenére sparringol egymással.

Talán kijelenthethjük, hogy az ökölvívás visszatért a koronavírus utáni kerékvágásba... 

Az összes FOTÓ IDE kattintva nézhető meg.

Szép volt fiúk, Kevinnek meg külön jár egy nagy pacsi!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites