Kezdőlap arrow Hírek arrow Szabó Ildi régióvezető, augusztusban jön a pofonpartink!
Szabó Ildi régióvezető, augusztusban jön a pofonpartink! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. augusztus 12.

Az augusztus 6-i Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökségi ülésén több pozícióról született döntés (BŐVEBBEN IDE KATTINTVA ). Ami minket leginkább érint, hogy Szabó Ildikó, a DVSC bokszklub menedzsere régióvezető koordinátor lett, egyesületünk pedig régióközpont. Voltunk már ilyen szerepkörben, így nem újdonság egy térség amatőr ökölvívását összefogni. Ezúttal négy megye tartozik ide majd, a Keleti Régióba, méghozzá Hajdú-Bihar mellett Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye is.

 

Szabó Ildikót kérdeztük, mennyiben lesz más ez most, mint volt nemrég, amikor egy időben a déli fertály egy része is hozzánk tartozott, még előtte pedig inkább az észak-keleti területek.

 

 

„Igazából hasonló feladatom, feladatunk lesz, mint legutóbb. A régióba tartozó csapatoknak minél több versenyt szervezni – persze ezekre nem mindig csak a régióból érkeznek klubok, sőt, a határon túlról is igen sokszor. Emellett összefogni az egyesületek munkáját, kihelyezett rendezvényeket is tető alá hozni, népszerűsíteni az ökölvívás sportágat. Edzőtáborokat, szakmai képzéseket is fogunk szervezni, amelyeken újabb edzőket, bírókat fogunk adni a boksznak.”

 

 

A jövőre való tekintettel kiemelten fontos a tehetségkutatás is. Szabó Ildikó szerint erre is külön odafigyelnek majd, s a tehetséges gyerekeket ki kell emelni a tömegből, s akár iskolai tanulmányiakat is segíteni. Itt érdemes megemlíteni, hogy az EURO Baptista Gimnáziummal jó a kapcsolata a DVSC-nek, az ottani sportosztályba jár több gyerek is a klubból. Ám Szabó Ildikó úgy véli, nem kizárt, hogy más egyesületekben sportoló, de Debrecenben tovább tanuló, a régiónkhoz tartozó fiatalok is bekerülhessenek ide. Egyébként is a DVSC bárkinek edzéslehetőséget kíván adni, aki bunyózni szeretne. Arra is van mód, hogy valaki a saját egyesülete kötelékeiben marad, de olykor itt edz a DVSC-nél, ha erre igénye van.

 

 

Mindezeken kívül válogatott versenyzők felkészülését is segíti a klub, így teljessé téve tevékenységét.

 

A minapi elnökségi ülés arra is rábólintott, hogy augusztus 22-én, szombaton 14 órától Hajdúhadházon ismét pofonpartit rendezzünk. Bízunk benne, hogy sikeres, színvonalas esemény lesz!


Hajrá, ökölvívás!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites