Kezdőlap arrow Hírek arrow Hárman bunyóztak Helvéciában a mieink közül
Hárman bunyóztak Helvéciában a mieink közül Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. augusztus 23.
A VI. Gönczi Róbert Emlékversenyen, szombaton a DVSC öklözői közül csak háromnak jutott ellenfél, ami nem örömteli, hiszen a nagy kihagyás után úgy kellene minden bunyósnak a tétmeccsen való szereplés, mint a falat kenyér. Ráadásul hamarosan újabb kihívások elé néznek sportolóink, ami előtt nem ártott volna némi élesben történő gyakorlás. Ugyanakkor örömteli, hogy hárman legalább kesztyűt húzhattak.

Szabó Titusz edzőnk így látta a tegnapi eseményeket:

- Veress Zoltán ügyesen mozgott, de hiányzik az agresszió és nem tesz erőt az ütéseibe, sajnos ez mindig így van. Ám idővel fejlődni fog ebben is, reméljük, ahogy más dolgokban. Bagi Krisztián próbálkozott, de ez nem az ő napja volt, amit tudott, azt megtette...sajnos kikapott. Baktai Tihamér két év után tért vissza és 1 hét (!) edzéssel jött el. Igazából csak kíváncsiak voltunk, hogy mi maradt meg benne. A 2. menetben  feladtuk a csatát. Sajnos a többi versenyzőnk nem kapott ma lehetőséget, ami fontos lett volna az Ostrom kupa előtt, és lassan jön az országos bajnokság is (az utánpótlás korúaknál - a szerk.). A jövő héten Kőszegre megyünk, bízunk benne, hogy mindenki megmutathatja magát. (Pénteken és szombaton - augusztus 28-29-én lesz a verseny - a szerk.)

A kőszegi keretünk még képlékeny, de várhatóan a most Helvéciára nem utazó Lakatos Kevinnel és Lakatos Gergővel, valamint Lakatos Dáviddal egészül ki a csapat, amelyben még Bagi Krisztián kap szerepet, valamint a most sajnos csak kívülről a többieket buzdító (ők nem kaptak riválist) Zsigó Csaba, Bernáth Imre és Bernáth László. 

Fotó: Tamara

Hajrá, DVSC!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites