Kezdőlap arrow Hírek arrow 2 nap, 5 győzelem, 1 vereség az Ostrom Kupán
2 nap, 5 győzelem, 1 vereség az Ostrom Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. augusztus 30.
Igazán jól sült el a kőszegi kétnapos túrája a DVSC négytagú csapatának, amelyet Szabó Titusz edző vezetett. Az első napi két sikert (Lakatos Kevin és Bernáth Imre is nagy fölénnyel győzött), szombaton további három diadal követte (Kevin és Imi ismét, Zsigó Csaba először), míg az egyetlen fiaskónk valahol sejthető volt, hiszen a felnőtt magyar bajnoki címvédő Virbán ellen még most nem volt elég Bernáth Laci, aki azonban tudható, hogy egész nyári építőmunkából jött pár hete edzésbe, s készült ahogy tudott. Bízunk benne, hogy több tréningre lesz lehetősége Lacinak, aki előtt szép jövő áll, míg a most hétvégén győzőknek nagy gratuláció jár a szép teljesítményért!

Szombati meccsek:

44 kg (junior) Jónás Rajmund (HSS) - Zsigó Csaba (DVSC) 0-5
50 kg (junior) Bernáth Imre (DVSC) - Énekes Dominik (CSB) 5-0
80 kg (junior) Balogh József (KSI) - Lakatos Kevin (DVSC) TKO 2. menet, nyer a kék sarok
56 kg (felnőtt) Virbán Gábor (BHS) - Bernáth László (DVSC) TKO 1. menet, nyer a piros sarok
 
Szabó Titusz: - Zsigó Csaba a 42 kg os kategóriából fellépő Jónás Rajmundot kapta, a meccs végigment, de könnyed boksszal sikerült nyerni. Bernáth Imre az 50 kilós Énekes Dominik ellen lépett szorítóba, akit 3 menetben egyhangú pontozással, megérdemelten győzött le. Lakatos Kevinnek ez visszavágó volt. Kevin, hiszen Szikszón pontozásos vereséget szenvedett ez ellen a srác ellen. Azzal küldtem ringbe, hogy ahogy tegnap is, a saját lehengerlő bokszát mutassa, amit meg is tett, így a 2. menetben, döntő fölénnyel sikerült a mérkőzést megnyerni. Bernáth Laci a válogatott Virbán Gábor ellen húzott kesztyűt. Nagyon kemény ellenfél volt, talán túl kemény is a három hete edzésbe álló Lacinak. Az első menetben a harmadik rászámolás után a bíró beszüntette a mérkőzést. 

Ügyesek voltatok, srácok! Gratulálunk edzőinknek és a sportolóknak, hiszen egészében véve mindenki kitett magáért most a kőszegi Ostrom Kupán!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites