Kezdőlap arrow Hírek arrow Egerből Hadházra vezet az út: szombaton pofonpartit rendezünk!
Egerből Hadházra vezet az út: szombaton pofonpartit rendezünk! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. szeptember 07.
A DVSC az egri Küzdelmi Napon 3 bunyósával vett részt a hétvégén (szeptember 5-én) és mindhárman kitettek magukért. Ketten (Lakatos Kevin és Lakatos Gergő) idő előtt fejezték be győztes mérkőzésüket, míg Veres Zoltán ügyesen helytállt - ha tovább fejlődik, lesznek szép eredményei Zolikának is, csak még több magabiztosság kell neki. Igaz, hivatalosan nem hirdettek végeredményt egyik összecsapáson sem (felkészülési viadalról beszélhetünk), ám amelyek nem mentek végig egyértelművé tették, ki volt akkor ott a jobb.

Szabó
Titusz edző és minicsapata tehát újabb értékmérő, kemény csatákban szerepelt, ami felvezetése is lehet a szeptember 12-én Hajdúhadházon esedékes, régen várt Pofonpartinak, amit a DVSC szervez hagyományosan hosszú évek óta mindenféle korosztályú ökölvívók számára. Bízunk benne, hogy lesznek sokan ismét a ringben, akik összemérik erejüket! A hangulatra biztosan nem lesz panasz, hisz az mindig kiváló Hadházon!

FOTÓK IDE kattintva érhetők el!

Jó felkészülést kívánunk minden bunyósunknak, és jó egészséget! Szeptember 12-én pedig Hajdúhadházé a főszerep, na, meg a kesztyűt húzó bokszolóké!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites