Kezdőlap arrow Hírek arrow Pofonparti a szabadban (KÉPGALÉRIA 1.: továbbiak később)
Pofonparti a szabadban (KÉPGALÉRIA 1.: továbbiak később) Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. szeptember 13.
Remek (edző)meccsekkel tért vissza az ökölvívás a térségbe, a DVSC szervezésében. Eredményt nem hirdettünk egy esetben sem, ám a csillogó szemeket és az elszánt tekinteteket látva biztosak lehettünk abban, hogy mindenki nagyon komolyan vette az összecsapásokat. Részletekért, teljes cikkért katt a "tovább" gombra!

FOTÓGALÉRIA IDE KATTINTVA!  (Az első 40 képet továbbiak követik majd.)

A szeptember 12-i hajdúhadházi pofonparti 21 jó meccset hozott (illetve akik nem kaptak párt kesztyűztek egyet "élesben"), olykor érzelmi viharokat is kavarva, no, de ilyen a boksz. Nagyon kellemes környezetben, a DVSC terem udvarán részben egy lombos fa alatt bunyóztak a fiatalok, akik több klubból érkeztek. A Nyírségből a Nyíregyházi Box Club és a Dávid SE, Egerből az ESI jött. Aztán volt mezőtúri, törökszentmiklósi, miskolci (Hell Fight), ceglédi versenyző a szorítóban, illetve megyénkből Berettyóújfaluból, Hajdúböszörményből, meg természetesen a házigazda DVSC-ből is kesztyűt húzott több bokszoló. Az edzők pedig arcmaszkot... hisz így dukált. 

Különdíjakat is kaptak a legkisebb és legügyesebb, aztán a legtechnikásabb, a legharcosabb öklözők. A díjátadók között volt Kalucza Norbert 7-szeres magyar bajnok, olimpikon ökölvívó, ma már edző, Bernáth Attila, a DVSC utánpótlás Európa-bajnok bunyósa, valamint Szabó Ildikó, a DVSC klubmenedzsere és a Keleti régió vezetője is. A rendezvényen Szabó Sándor klubelnök (DVSC) is jelen volt - ahogyan gyakorlatilag mindig...

Örülünk mindenkinek, aki ott volt Hadházon! Várunk szeretettel máskor is titeket, és másokat is!

A következő nagy rendezvény az országos bajnokságok kapcsán lesz, amelyek vélhetően nem a megszokott módon zajlanak majd, ám erről majd akkor, ha ott tartunk.
Addig is jó edzést mindenkinek, hisz anélkül nem megy!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites