Kezdőlap arrow Hírek arrow Az edzők így látták!
Az edzők így látták! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. október 31.
A pénteki elődöntős felnőtt országos bajnoki meccsekhez adott egy-egy értékelést a két edző is, így lássuk, hogyan látta Bernáth Attila 4-1-es vereségét Salánki László és Bernáth László szintén 4-1-es fiaskóját Szabó Titusz! (A tudósítás IDE kattintva olvasható el. ) /A fotók archívak.../

Időrendben először az 52 kilósok elődöntőjében Bernáth Attila lépett szorítóba és jó kezdés, majd folyatás után a harmadik menetre ült le kissé, de addig jobbnak tűnt ellenfelénél, ám a pontozók mégis az Eb-bronzérmes Csóka Nándornak adták a találkozót. 

Salánki László: - Nemcsak én, hanem több szakmabeli is úgy látta, hogy ezt a meccset nekünk kellett volna megnyerni. Az első két menetet uraltuk, az érvényesült, amit mi akartunk, mind taktikailag, mind az ütésszámot és a találatokat tekintve. Emellett az értékes hátsókezes találatokat nézve is szerintem Attila volt jobb. Kritikus vagyok a saját produkciónkkal kapcsolatban is, de most úgy érzem, nem kaptunk ki. Ugyanakkor sportemberhez illően gratulálok Csóka Nándinak, és sok sikert kívánok neki a továbbiakban.

Bernáth László az 56 kilósok között a feltörekvő 18 éves Zuró Zsolt ellen győzelmi eséllyel lépett a ringbe, és irányított is, ám a tisztábbakat ellenfele találta. Ezzel együtt is győzhetett volna Laci, ha azt kihozza ami tehetsége révén benne van, de most nem minden sikerült úgy, ahogy szerette, szerettük volna.

Szabó Titusz: - Laci meccsén azt éreztem, hogy kicsit túlpörgött erre az elődöntőre, és rágörcsölt. Sajnos előjött, hogy alig volt igazi tétmérkőzése az elmúlt évben, így nem tudtuk úgy felépíteni őt, ahogy kellett volna. Amit megbeszéltünk az nem teljesen működött úgy, ahogy reméltem, aztán Laci elkezdte azt bunyózni, ami szerinte biztosabbnak tűnt, de a sokmozgásos be és kilépek stílust háttérbe tolta, többször is az egy-egy nagyobb ütésre épített, de ez nem annyira vált be. Kondiban rendben volt, úgy érzem, inkább mentálisan volt probléma. Azt gondolom, hogy ennél a srácnál Laci jobb bunyós, de ez most nem jött ki.

Ezzel mindkét Bernáth bronzérmes lett a 2020-as felnőtt országos bajnokságon.

A DVSC-t illetően hamarosan új hírekkel szolgálunk edzéslehetőségeink bővülését tekintve Debrecenben... Olvassatok minket ezután is!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites