Kezdőlap arrow Hírek arrow Lakatos Kevin, a gyorsvonat
Lakatos Kevin, a gyorsvonat Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. december 05.
Pacal pörkölt jöhet bármikor neki, mások mellett főleg 2Pacet hallgat (Get Me High - katt ide ), szereti a focit, a DVSC egyik legnagyobb tehetsége, ám nem a labdarúgásban, hanem ökölvívásban. Emellett szerény, főként a tettei beszélnek a szavai helyett, nem arcoskodik, viszont, ha a ringbe lép  gyorsan, nagyokat üt... Ennek eredményeként a mérkőzéseit többnyire idő előtt fejezi be. Ki ő? A húsz forintos kérdésre a válasz: Lakatos Kevin, a DVSC junior bunyósa, aki októberben aranyérmet szerzett az országos bajnokságon a 80 kilósok között.

1. Visszatekintve milyen volt a 2020-as éved?
Lakatos Kevin: - Nem volt olyan rossz, igaz sok idő kiesett vírushelyzet miatt, de még így is jól zártuk az évet.

2. A junior-ifi bajnokságon aranyat szereztél. Hogy kezeled azt, hogy egyre kevesebb időt töltesz a ringben, mert vagy hamar véget vetsz a küzdelemnek vagy ki sem állnak ellened?

Lakatos Kevin: - Valamiben jó, hogy hamar befejezem a meccset, valamiben pedig rossz. Azért jó, mert akkor biztos a győzelem, rossz pedig azért, mert kevesebb tapasztalatot tudok szerezni.

3. A jövőben milyen céljaid vannak, akár 2021-ben, akár messzebbre nézve, már ami a bunyót illeti?

Lakatos Kevin: - Megnyerni minden versenyt, a magyar válogatottban benne lenni, több nemzetközi versenyen részt venni és jól teljesíteni. Na, és hogy ott legyek az Európa-bajnokságon!

4. Mit tartasz az erősségednek az ökölvívásban és mi az amiben még fejlődnöd kell?

Lakatos Kevin: - 
Az erősségemnek tartom az ütőerőmet, s amiben még fejlődnöm kell, azt nem tudom, kérdezzük meg Tituszt! :) (Meg fogjuk!!! - a szerk.)

5. Nézzünk egy kis kedvencezést! Mit eszel legszívesebben és ha nem bokszolsz, mi az ami a leginkább kitölti az idődet (a pihenésen kívül)?

Lakatos Kevin:- Pacalt pörkölt a kedvencem, a legjobb időtöltésem pedig a zenehallgatás es a foci.

Sok sikert a folytatáshoz, Kevin!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites