Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Szikszón Lakatos Gergő az első nap legjobbja a mieink közül
Szikszón Lakatos Gergő az első nap legjobbja a mieink közül Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. január 31.
Image
Image
A szombati napon Szikszón 3 DVSC-s lépett ringbe, s közülük Lakatos Gergő volt a legügyesebb, aki győzött is. Ma, vasárnap több srác húz kesztyűt a mieink közül, s vív nagy csatákat.

Edzőnk értékelése a szombati első napról.

Szabó Titusz: Máthé Gergő ugyebár Kalucza Norbert által edzett srác, de nálunk versenyez. Ő túl van első éles bevetésén, amely során ugyan kikapott egy igen ügyes ellenféltől, de vélhetően egyre sikeresebb lesz Gergő a továbbiakban. Zsigó Csaba is vereséget szenvedett szombaton, méghozzá Kozák Ottótól, akitől már kapott ki korábban is. Így ez nem változott. Igaz, szerintem verhető riválisról van szó, ám Csabinak többet kell edzenie ehhez, hogy jobb kondival menjen bele a mérkőzésbe. Ezúttal is voltak jó dolgai Csabinak, de túl sokat várt, és így nem tudott győzni. Ami Lakatos Gergőt illeti, ő úgy bokszolt, hogy öröm volt nézni. Kimondottan szépen bunyózva simán verte meg döntő fölénnyel ellenfelét, akire már az első menetben rászámoltak kétszer is.

A bal oldali képen balról: Lakatos Gergő sárgában, majd Zsigó Csaba, Bernáth Imre, Lakatos Kevin és ifj. Bernáth László.
A jobb oldali képen: balról Szabó Titusz edző, Szabó Sándor, Bernáth Imre, Lakatos Kevin, Zsigó Csaba, id. Bernáth László, Lakatos Gergő, Szabó Ildikó klubvezető, Lakatos Dávid, ifj. Bernáth László

Hajrá, DVSC!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites