Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Bocskai65: ma kora délután bunyózik mindkét Bernáth az éremért!
Bocskai65: ma kora délután bunyózik mindkét Bernáth az éremért! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 10.
Ismét DVSC-sekért szurkolhatunk a 65. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen. A viadal harmadik napján immár a dobogó a tét, amire nem lesz könnyű fellépni, de nem is lehetetlen.
A kezdés előrébb húzódott, 14 órakor már rajt van Debrecenben!

A "B" ringben piros mezben látható majd Bernáth Attila (második kép), aki Csóka Nándornak akar visszavágni egy korábbi véleményes vereségért az 52 kg-osok mezőnyében, méghozzá a 3. párban, tehát a délután 14 órás kezdés után nem sokkal. A DVSC másik bunyósa, Bernáth László (harmadik kép) sem sokkal később, a 8. párban bokszol az 57 kilósok között, s ugyancsak a "B"
ringben, s ő a hétfői sikeréhez hasonlóan újra kék mezben lesz. Az ő ellenfele az angol Nico Leivars lesz. Gyanítható - s ez nem valamiféle kötelező hangulatkeltés, tényleg így várjuk -, hogy mindkét mérkőzés kiélezett lesz és kevésen múlhat a siker vagy a vereség, ha pontozással érnek véget a találkozók. Viszont azt tudtuk eddig is, hogy az érmet nem adják oda csak úgy ajándékba. Márpedig ezek a csaták már a 4 közé kerülésért zajlanak.

A mellékelt fotó csak a sorsolás minket érintő része, a teljes programot IDE  kattintva láthatjátok (előbb az "A", majd a "B" ring sorsolását).

ÉLŐ közvetítést IDE  kattintva követhettek - nézők sajnos továbbra sem mehetnek be az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokba. A megfelelő napra görgessetek, és ott válasszátok a "B" ringet, hogy előbb Attilát, aztán Lacit láthassátok!

Ha Attila nyer, a döntőbe jutásért az Escobar (spanyol) - Serra Federico (olasz) meccs győztesével csap össze. Ha Laci nyer, ő pedig a Kistohurry (francia) - Ciftci (török) negyeddöntő nyertesével mérkőzhet, ugyancsak a fináléba kerülését.

Szurkoljatok a fiúknak otthonról is, szükségük lesz rá!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites